Зима

Зима
Пролет

24 март 2015 г.

Накърмете журналята!

„Родилният дом“ на родните медии аха да се напъне и да клонира Пеевски и авера му Бойко Методиев Борисов...

„Ма, стига с т’ва кърмене, вееее!!! Хванаха ме колики и ми никнат млечни зъби вече. Па се чудим защо сме на тоя хал. Какво да очакваш от нация, закърмена в МОЛ-а?!“, точно е възкликнала Мария Лалева във Фейсбук. 

Българските журналя, 99 процента от които цоцат от Пеевски и Борисов, до втрисане облъчват „гражданското“ общество, тоя път с нов буламач – да се кърми ли или да не се кърми в мол.

Всичката Мара втаса в тая прогнила от корупция държава, слугинските журналя от сутрин до вечер пищят как, кога, защо и по какъв начин трябва да се кърми.
 

Паралелно с това, пеевските дръжки на писалки и микрофони тръбят „фундаменталните“ „новини“ коя „звезда“ или шуронайка на „звезда“ родила, какво родила, как го родила, как се посрало бебето, как се посрала бабата, лелята, бащата и лелинкото. Все „звездни“ и „гениални“ бебета се раждат от някакви кретенски произведени от същите журналя „бг звезди“. Като че ли останалите български жени не раждат бебета и като че ли раждането на бебе е „топ“ новината в България.
 

Сега слугинажа се е съсредоточил в кърменето. ‘Щото как да се съсредоточи върху далаверите на лицето Бойко Методиев Борисов и компания, или върху МАФИЯТА, която управлява държава, прокуратура, служби, МВР и прочие? Там Пеевски бие през пръстите, а не кърми.
 

Куфари, хавлии, бебета, гледачки, врачки, баячки, пак бебета, доносени, недоносени, витро, ин витро… „Родилният дом“ на родните медии аха да се напъне и да клонира Пеевски и авера му Бойко Методиев Борисов.
 

Лапнали биберона и на единия, и на другия, журналята го играят „граждански загрижени“. Само за да отклонят вниманието от ЛАПАЧИТЕ. МАФИОТИТЕ ЛАПАЧИ. УПРАВЛЯВАЩИ ДЪРЖАВАТА. Които ги кърмят извън мола. Без пропуск в часа – за да им напълнят човките.

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар