Зима

Зима
Пролет

18 март 2015 г.

Ало, Йовчев, проследяването на протестиращи и журналисти върви ли без "слушане"?!

Цветлин Йовчев най-сетне го привикаха на разпит. Бившият шеф на ДАНС и ексминистър на вътрешните работи се възползва от това, за да "ЛЪЖЕ НА КИЛОГРАМ"! 


Ало, Йовчев, ало, Цветлинчо, проследяването на протестиращи върви ли без "слушане"?! Йовчев, Шишко ли ти поръча по-миналата година да газиш журналисти? Или бруталното мачкане от 6 до 8 август 2013 г. срещу наше смирение беше ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ? 

Ей, Йовчев, що не питаш Бойко Борисов от какво разбираме най-много, както казва наш приятел, който, апропо, е най-добрият командос в историята на България. Само Пашата е близо до това равнище...

Йовчев, на Алексей Петров-Трактора му реднахме веднъж приятелски в заглавие - "Тарикат Трактор не писка". Има такъв лаф във Варна - "Тарикат мъж не писка!". Употребяваме го понякога с колежката Веселина Томова, която също е била обект на многогодишни репресивни мерки - нерегламентирани, полурегламентирани, "легендирани", всякакви. 


Йовчев, това, че не писнахме на 8 август 2013 г., когато поръчкаджиите от "външно" се оляха, защото "бригадири" от София им дишаха във врата и наблюдаваха действията им, не бива да те заблуждава, че сме забравили и простили МРЪСНАТА ПОРЪЧКА. Стоян Денчев може да ти обясни от кога познаваме Ахмед Доган, в какви отношения сме, и дали не можехме тогава да ви върнем "ресто" и на двамката с Шишко - само ви предупредихме по мобито и вашите се разкараха...

Напълно подкрепяме "Афера" и Веселина Томова. Обаче. Това, което ЗАСЕГА изнася като факти, данни и обстоятелства, е само върхът на айсберга. Шляканите мърши от службите се държат на Улицата КАТО БАНДИТИ, защото знаят, че над тях има "чадър" - мафиотски. Само дето, за разлика от нея, за нищо не "сигнализираме" главния прокурор Сотир Цацаров - не се ползва с нашето доверие. Изобщо. Обаче. Ако Цацаров не разбере, че е крайно време прокуратурата да започне да действа като в Румъния, България окончателно ще се превърне в бандитско-мафиотска държава.


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар