Зима

Зима
Пролет

10 март 2015 г.

Какво като Бойко си я избра?

Бъчварова за времето, което ще прекара в МВР, най-много да изучи особеностите на кабинета си, имената на преките си подчинени и названията на отделните служби...

Румяна Бъчварова ще поеме силовото ведомство навръх рождения си ден. Ама била социоложка! Вътрешни министри сме имали всякакви. Бойко, разбира се, сам си избра Румяна и сега е отговорна за всички събития и реформи в сектора "Сигурност"- в-к "Труд"

Да, всякакви субекти се изредиха да министерстват в МВР, но само един-двама не му навредиха. За ползи не може и дума да става, надпреварваха се разни „реформатори“ да вършат организационни и кадрови погроми. Кога от страх за жалките си кожи в бъдещето, кога по външни поръчки.

Социоложката Бъчварова за времето, което ще прекара в това ведомство, най-много да изучи особеностите на кабинета си, имената на преките си подчинени и названията на отделните служби. Ще изпълнява преките указания на премиера Борисов, той ще бъде истинският министър, ще сбъдне той стария си мерак за тази длъжност.

Та какво като Бойко си я избра? За никакви реформи, събития и действия не може да отговаря, при пълното си ниво на некомпетентност тя е напълно безотговорна. Но несъмнено ще й се осигурява висок рейтинг от колегите в нейната гилдия и с усилията на напазаруваните медии и журналистки  в тях.


Вolgari.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар