Зима

Зима
Пролет

25 март 2015 г.

Шишко в паника, подир удара на бизнесмените на Путин му разбиват и схемите в съда

Нажалиха се добротворните ни сърца. Мъка ни е за Шишко...

Не може да е истина. Удар подир удар понася Шишко. Договореният мач в Сърница не може да прикрие потреса във върхушката на ДПС. Ахмед Доган бил бесен, научаваме, след като Цветан Василев нанесе саблен удар върху бизнес империята на Сарая. Шутът бе московски, разбира се. Хората на Путин спретнаха показно. 

Сокола веднагически привикал Лютви Местан и Делян Пеевски за обяснение на килимчето. Ибрикчийските сайтове блъвнаха жалейно плачкането на Борисовите приспешници.

Нажалиха се добротворните ни сърца. Мъка ни е за Шишко. В паника бил, ошашавил се. И? Таман го праснаха емисарите на Кремъл, дойде и поредният удар. Разбиват му схемите в съда. Какви хора. Че и прокурори видни са се умълчали злокобно. 


Защо ли се таят? Да не би да чакат да отмине бурята - снишили са се по съвета на Т.Ж., любимецът на Бойко Борисов. Няма вечна далавера, реди в подобен случай наш приятел от РУМНО, РУ на ГЩ и прочие, добавяйки - "Сигурно е само вечното ни жилище."

Боко и Шишко да се вземат в ръце и да не се шашкат толкова. Ахмед Доган е прав да се ядосва - нали уж беше показал "червен картон" на Цветан Василев. Обаче кофтално - в Кремъл има един по-голям майстор в раздаването на "червени картони". Първо "Южен поток", сетне и други благини, а на финала - шут поединично и на групички. 


Публична тайна е - Путин може да свали от власт симбиозата "ГЕРБ и ДПС", когато си поиска. Даже на тетка Меркел ще й хареса упражнението.

bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар