Зима

Зима
Пролет

7 март 2015 г.

Съботен бис

Тъй като сме в навечерието на 8 март, няма как да не дадем предимство на дамите в седмичния ни обзор.

Започваме с Преслава, която за n-ти път стана певица на годината. След наградите тя влезе във фокус, след като стана ясно, че е изяла няколко шамара от бившето си гадже Георги Станоев-Бирмата, а последният яде пердах от бодигардовете на клуба, където Преси и колеги поливаха статуетките. Истината за мелето в Студентски град си остана непълна, но пък Преслава доказа, че е на принципа "бий ма, обичам та".

Тя призна в интервю през седмицата, че отново мачака чаршафите с Бирмата. "При нас има любов, но проблемът е друг – ние не се разбираме. Като куче и котка сме. Прочухме се с нашите раздели и събирания. Но е факт, че един ден можеш да ни видиш заедно, утре да сме във война, на третия ден – да сме лудо влюбени, на четвъртия – пак да има някаква драма", признава фолк звездата. Ние пък ще слухтим дали пак няма да си разменят шамари из дискотеките. От любов...

Преслава и Бирмата ту се разделят, ту се събират

Май нова любов се задава и при Алисия, която наскоро скъса с шавливия вратар Николай Михайлов. Тяхната раздяла хвърли в делириум Николета Лозанова, която не пропуска възможност да жегне опонентката си. Плеймейтката засили кадър, на който е видно, че Алисия се целува с Теди Александрова. Снимката, която доказва, че във фолк средите поне няма расизъм, обаче бе затапена с друга - на нея се вижда как Ася слиза от известна марка черен джип, любим на биснесмени с не толкова бели якички.
Николета се опита да жегне Алисия със снимка как се целува с ромката Теди Александрова

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/03/07/syboten-bis.256515,image2#photo
Николета се опита да жегне Алисия със снимка как се целува с ромката Теди Александрова

Романтиката се допълва с кошница цветя пред возилото, което идва да покаже, че Алисия не е останала без мъжки ласки. Възможно е обаче да е отговор на злобните подмятания на Николета, която отдава по-голямо внимание на раздялата на Алисия и Ники, отколкото на собственото си семейно ложе. Със сигурност джипът не е на плейбоя от Стара Загора Петър Генчев, за когото се носи слух, че е успял да вкара в леглото певицата.

И докато сме на фолк вълна да не пропуснем Камелия. Преди години певицата не слизаше от медиите, след като се появи по време на концерт обвита единствено с българския флаг. И беше прието като огромен скандал. Сега позабравената откъм хитовете блондинка пробва същия номер навръх националния празник 3 март. Но този път ефектът беше минимален. Нищо, че и флагът, и силиконът бяха същите...

Камелия пак се загърди единствено с флага

Ако си мислите, че американските плеймейтки са върха на сладоледа, Ким Кардашиян е на път да развенчае този мит. Ким, която е извадила на показ целия си живот по телевизията (е, срещу 100 млн. долара - б.а.), със сигурност се черви след разкритията на бившата си помощница. Камериерката открехна вратата на спалнята на Ким и нейния съпруг Кание и сподели, че звездата била много разхвърлян човек.

"Трябваше да сменяме спалното бельо всеки ден — държеше да спи само на бяло, а всяка сутрин чаршафите й бяха невероятно мръсни от тоновете грим и спирала. Тя никога не си ляга без грим, учудващо е, че няма акне", недоумява помощницата. И допълва, че мърлящината била нещо обикновено в спалнята и тоалетната.

Дали пък затова и Кание Уест е озаглавил новия си албум "Господи, помогни ми"?

Гаврата с Ким продължи и с нейната нова визия. След като влезе в отбора на перхидролките, риалити звездата веднага бе сравнена с Драко Малфой от "Хари Потър" и Леголас от "Властелинът на пръстените". Дано следващата визия не е свързана с орките...

Кончита Вурст ще вади дебютен албум, но и на нея/него не е лесно. Победителката от "Евровизия" призна, че като Кончита има всичко - да бъде бляскава и в светлините на прожекторите, да дава интервюта и да прави фотосесии. "И от другата страна е Том (истинското й име) – това срамежливо, скучно момче", откровена е Вурст.

От миналата седмица хит в тв ефира са готварските предавания и нямаше начин типично по български да не се стигне до скандал. В главен герой се превърна Шеф Петров, който жегна Иван Манчев и неговите "Кошмари в кухнята".

"Талантливите ни редакторки превърнаха "Кошмари в кухнята" в "Почисти си Мръсната Кухня", превръщайки Манчев в сърдит Мистър Пропър", написа в социалната мрежа Борис Петров. И осведоми публиката, че Манчев е много алчен за слава и за пари. И скромно допълва, че е на друго ниво и видял повече от колегата си.

Отговор на Манчев на махленското заяждане не последва, но май е време някой продуцент да даде ефир на Шеф Петров. Явно му липсва.

Шеф Манчев получи критики за предаването си

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/03/07/syboten-bis.256515,image8#photo
Шеф Манчев получи критики за предаването си
Завършваме със специален поздрав към Дичо, който през седмицата стана татко на момиче. С майката Карина са избрали малката да носи името Ариел.Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар