Зима

Зима
Пролет

27 март 2015 г.

Борисов "кърти мивки" с растежа на телетата

Обаче мълчи как "порасна" мафията "КТБ"

"Едно теле или агне има свойството да расте и ако не се изнесе навреме в определените килограми и норми, след това става крава, бик или овен и тогава тези хора няма какво да ги правят. Това не е нещо, което да изчака във времето.", изригна Бойко Борисов с поредния си "екзактен бисер". 

"Здраве да е, другото ще се оправи - свлачища, срутища...", подметна преди това. Имаме премиер като слънце, от всичко отбира - това здравеопазване, енергетика, банки, да не говорим за пожарната и МВР, удари експерта по "цели полупроводници" Т.Ж.

Борисов кърти мивки с растежа на телетата. Обаче. Мълчи как "порасна" мафията "КТБ". Думица не обелва. Нищо не казва за достлука си с Шишко и Сашо Котарака. Лошото за него е, че службашите на Путин са му реднали заготовки и ще го праснат с "активни мерки" в меродавни газети във Великобритания и САЩ, когато му дойде времето, но ще е добре да брои дните до Гергьовден. Пладнешкият грабеж на мафията "КТБ" освети преплетените като свински черва овластени крадци. Б.Б. мълчи.

Шишко вкарваше прокурори, Боко щурмува със синдици. Да видим "рестото" - в европейски съд, разбира се. Даже на "Рамадан Кунев", който врещи срещу "петата колона" на Путин ще му хареса. Апропо. Радан Кънев плещи глупотевини от трибуната на парламента. Писанчев нямало да работи срещу хората на Цецо Банкера. 


"Рамадане", да ти се радва, който те хване, редовен ли си, "Рамадане", КОЙ контролираше "писанчевци"?! Е, да - КОЙто контролира и сегашните в ДАНС.

Бойко Борисов трябва да е по-внимателен с растежа на телетата. Някои "телета" бяха пораснали прекалено преди време. Сетне отидоха "курбан". Бум. Б.Б. беше главсек на МВР. Летописец на мафията изреждаше Стоил и Телето в началото на една от главите на епоса си, писан по вестникарски изрезки, сякаш не ставаше дума за един и същ "фигурант", както казват браточките - "Стоил Телето". 


По-леко с растежа на телетата, Борисов, защото за прасетата в Кочината мълчим, ти си знаеш, защо. Обаче. Леле, какво прасенце розовичко беше, а като каква Свиня порасна - "КТБ" е само част от Кочината на "мафията-държава".

bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар