Зима

Зима
Пролет

19 март 2015 г.

"Митьо Гестапото" гради паметник на "Бойко" приживе

Димитър Иванов, известен като "Митьо Гестапото", фамилиарничи из тв студията с премиера Бойко Борисов - "Бойко" това, "Бойко" онова. 

Просташката фамилиарност е свойствена за претенциозната софийска гмеж, опитваща се да създава впечатление, че е в час с последния "тренд". Бивши тв водещи, пенсионирани десари, ексдепутати и кметове се усукват около "Бойко". 

Когато Бойко Борисов мелодраматично подаде оставка на 20 февруари 2013 г., никакви ги нямаше. Сега точат мърсашка слуз из телевиденията. Ама каква блестяща "контраакция" провел "Бойко", ама как разгонил хищните хиени, опитващи се да му вземат МВР-то и службите, да не бъде.

"Вземете му на Бойко МВР и службите и това вече не е Бойко...", ниже с менторски патос Димитър Иванов в ефира на TV7. Владимир Костов блъвна отровно в "Свободна Европа", след като се върна от командировка в Австрия - "България се превърна в полицейска държава за пример.". Беше януари 1983 г. И това във време, когато Т.Ж. вече не беше всесилният диктатор - бяха му омекнали коленете след няколко мощни удара на руснаците. 


"Вземете му на Бойко МВР и службите и това вече не е Бойко..." - "Гестапото" май изобщо не си дава сметка какви тъпни бръщолеви. Или, напротив, подхлъзва "Бойко", рискувайки да стане за смях..?

И като държеше "Бойко" МВР-то и службите през 2012 г., какво - не взривиха ли автобуса в Сарафово. О, да - оттогава до днес нашите измислени "служби" стигат все по-близо, вервайте, до поръчителите и организаторите на атентата. 


През януари тази година Б.Б. не държеше ли МВР-то и службите - да не би да е разкрил поръчковия разстрел на Татяна в Пазарджик. Както и стотина други, докато беше главсек на МВР-то. 

През януари и февруари 2013 г. "Бойко" не контролираше ли МВР-то и службите? И? "Не съм правил булеварди, за да се лее кръв по асфалта.", мълвеше с преиграно Б.Б., след като му заформиха уличен метеж като по учебник. Че и маскирани ченгета накупили, за да бият напазарувани агиткаджии. Класика като по времето на легендарния Азеф...

"Митьо Гестапото" дискредитира Бойко Борисов като "десен политик". Не че някой му вярва, че е "десен", но "Гестапото" направо се гаври с него. Бивш шеф на политическата милиция в България разхвалва лидера на партия, която е член на ЕНП. 


Чудничко. Б. непременно трябва да покани Д.И. при следващото гушкане с тетка Меркел, за да обсъдят милиционерското предложение на "Гестапото" как да борят корупцията в България. 

В това време в Румъния стават чудеса - ама там си нямат "Гестапо".
bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар