Зима

Зима
Пролет

7 април 2015 г.

Сънувах, че Лубиц е пилот в Авиоотряд 28…

Актуалната обстановка, видяна през погледа на култовия автор Георги Дренчев:

Водената от бизнесмена от Илиянци организация – КРИБ ще излезе днес по телевизора, за да ни убеди, че правата са им дадени от Бог, Боко и партията майка, така че никакви размествания на пластовете не биха ги устроили, еле па по региони. Благодаря и лек ден!

Много добри капиталисти са се изказали по повод бесепистките конгресни щуротии, всички са от сой и по дефолт са закърмени с държавни поръчки и служби, и нямат отбиване. Най- любима ми е Пиарката, тя колко дива комсомолка е, а се вживява като внучка на Айн Ранд – покъртителна българска действителност.

България ще развива голф игрища / щото за туризъм са нужни и други работи, които не са налични в момента/ и рок концерти по ливадите на Каварна и Банско. Благодарим ви, гении на управлението, хвала вам харвардски възпитаници и други калинки!

Сънувах, че Лубиц е пилот в Авиоотряд 28…

Анорексията ще се лекува, с голи снимки на Лиляна Павлова. ББ

Цецо рече, че законопроекта е съгласуван с Боеко! Радан?

„Властта ще бори корупцията“ – анонс за късните новини и достойно заглавие на комедия на абсурда, която по същество е трагедия за зрителите и персонала.

Тоя Орешарски съсипа Варна.

„И години наред знаете, че се докарват изотопи от чужбина, те се разпадаха половината – ред, опашки.“ Боко ядреният физик.

Меглена Кунева ще бори корупцията, на японски се казваше „сепуко“, не ли?

Пазарната икономика в България я разбираме, като пазарлък за всяко нещо.

„Килърът“ на Халваджиян се оказа Радо Прашката, какъвто продуцента, такъв и убиеца, лейдис енд джентълмен.

Ако мислех, че има смисъл и виждах потенциал, щях да организирам едно движение, съпротивително, гражданско, в отговор на наглото статукво, осрало държавата, но аз съм предприемач и реалист, а не писател фантаст.

Ако интернет тролът изразява перманентно желание за секс с политици и техните роднини до седмо коляно, това дали ще е наказуемо? Благодаря!
P.S. за един приятел питам.

Явно шестият пореден мандат на Георги Лозанов Лозанов устойчиво ще задържи медийната ни свобода на 110то място, благодаря!

В самолета на властта ще се предлага само сайдер, сайдера на Боко.

Българското и френското дясно имат толкова общо, колкото е общото между китайци и китеници, иначе Радан се радва за общинските избори във Франция, които десните печелят.

Докато 35 години бяхме член на Варшавският договор, колко съветски бази имаше в България, с колко на брой военнослужещи? Мерси!

Георги Дренчев, колаж: Иво Ангелов, „Сила“

Няма коментари:

Публикуване на коментар