Зима

Зима
Пролет

14 април 2015 г.

Т.нар. "президент" обиди цялата нация

Плевнелиев и съветниците му доказаха, че са кръгли... шестици

"Прочетох тук за това и проверих сам. За съжаление е вярно - президентът Плевнелиев не е отправил публично поздравление за Великден, най-големия християнски празник. А има такива, по религиозни поводи, на официалната страница - за Курбан байряма например. Този човек е удивително глупав."

Това е написал в профила си във фейсбук Емил Кошлуков.

Ние все пак решихме да проверим още веднъж, за да не набеждаваме на сляпо г-н президента! Но уви! Оказа се, че е така. Плевнелиев не сметнал за необходимо да поздрави "скъпите си сънародници", на които има честта да е държавен глава, с Възкресение Христово! Но пък не е забравил другите вероизповедания, когато са имали празник.

Наистина не можем да преценим вече - толкова ли е неадекватен този човек или е обграден от кръгли идиоти, които освен да се пъчат със CV или да се разписват за заплатата си, за друго не стават.

Има една максима в имиджмейкърството - свитата прави краля. Но като гледаме свитата, а и "краля", по-скоро си имаме работа с банда смешници, но не безобидни, а такива, които успяха да обидят цялата нация!

Г-н президент, ако имате поне малко останало достойнство, отидете си с добро. Престоят Ви на "Дондуков" 2 е мъчение и за вас, и за нас!


no-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар