Зима

Зима
Пролет

14 април 2015 г.

Защо не стъпвам на „Златни пясъци“

Да се пличкат там Костов, Славчо Христов и компания...

Сутрин рано по Нова телевизия журналистът Слави Ангелов обяснява как българското черноморие е пренаселено и презастроено. 

Възмутен, някой си Налбантов от „Слънчев бряг“ атакува всички журналисти как плюели по българския туризъм, ти да видиш. Той, Налбантов, се бил подхлъзнал на бананова кора в някакъв хотел в… Лондон. Разсополовихме се.

Държавата била виновна, че било презастроено, вика Налбантов. Журналистите били виновни, той не можел да повярва какви ги говорели. „Дискусията“ е по повод на това, че в хотел на „Златни пясъци“ се сбили туристи заради липса на храна. Да, журналистите са виновни за това, че МЪЛЧАХА, КОГАТО НЕ ТРЯБВАШЕ, А СЕГА ГОВОРЯТ НАПОИТЕЛНО, КОГАТО Е ВЕЧЕ КЪСНО, ЛИБЕ, ЗА КИТКА.
 

Къде е бил Налбантов, когато „Слънчев бряг“ бе превърнат в бетонно отвратително грозно гето, нямаме идея. 

Къде беше Слави Ангелов, когато „Златни пясъци“ бе превърнат в безобразно бетонно грозище с изсечена уникална зеленина, знаем. Беше във в. 24 часа.
 

Помним и ние къде бяхме тогава, когато течеше криминална пред – приватизация на „Златни пясъци“ и последваща „легализирана“ такава. А още по-нататък УЖ беше забранявано да се строи на комплекса от кмет и вся остальная, и въпреки това под мълчаливото съгласие на институциите и на УМРЯЛАТА ПРОКУРАТУРА, в „Златни пясъци“ не съм наляла бетон все още само аз.
 

Помня къде бях аз по време на тези престъпления, вършени със съгласието на държавата и на правораздавателните органи. Пишех за „24 часа“ и след поредица от публикации срещу онова безобразие, което тогава стартира на „Златни пясъци“, с устна заповед на тогавашния главен редактор ми бе забранено повече да се появявам на страниците на този вестник. 

Това бе времето на Командира. Иван Костов. Заплашваха ме, оставиха ме без работа, докато лапачите не „изградиха“ комплекс, който никога повече няма да посетя, въпреки че съм варненка. И въпреки, че точно на „Златни пясъци“ мина младостта ми.
 

Сега тече КЪСЕН, фатално късен рев за „българското черноморие“. Което прилича на нещо, което поради приличие няма да назова.
Аз, която помня ИСТИНСКИТЕ „ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ“ НИКОГА НЯМА ДА СТЪПЯ ТАМ, а какво остава за другите?
 

Да се пличкат там Костов, Славчо Христов и компания. Заедно с ВСИЧКИ останали, зинали да не останат назад да строят хотели.
 

Нашият път е НАВЪН. За сведение на лицемерния Пожарникар, управляващ държавата, който още само декрет не е издал българите да си пекат задниците под терасите на Славчо Христов и всите останали „инвеститори“, ох, аман!

Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар