Зима

Зима
Пролет

4 април 2015 г.

Съботен бис

За съжаление започваме седмичният обзор с една голяма лъжа.

Сигурно си спомняте преди няколко месеца как граждани заснеха лъскавото Бентли на семейство Божинови паркирано на инвалидно място в столичен мол. Не стана ясно кой е бил зад волана, но случката стана обществено достояние. И след няколко дни Николета Лозанова бе цитирана от Нова телевизия, че колата била продадена и вината трябва да се търси в новия собственик. Още тогава звучеше малко нелепо, че не знае на кого е продадено Бентлито, но пък и не беше длъжна.

Явно плеймейтката е разчитала на късата памет българска, защото всекидневник засне возилото в столичен комплекс, където се подготвяше националният ни отбор по футбол. С Валери Божинов в състава. Не се знае покрай личните им драми кой шофира "Бентли"-то, но краката на Николета явно са се скъсили. Да беше си посипала главата с пепел, да бе забравена наистина случката.

Уж това "Бентли" бе продадено

Фолкпевицата Райна пък се сблъска челно с популярен седмичник, който написа, че пътува в чужбина като компаньонка. Цитира се пловдивски бизнесмен, съдържател на няколко плажни заведения в курортния град Пунта кана в Доминика, откъдето наскоро Райна се завърна.
 Компаньонка ли е Райна?

"Искам да ви уверя, че в живота си никога не съм позволила на мъж да разполага с тялото ми срещу финансови облаги. Най-големите парцали се рекламират като гранд-дамите в обществото, а мен, която цял живот съм си изкарвала честно парите - направихте най-евтиния парцал", написа прочуствено певицата.

Болката й била, че е засегнато нейното честолюбие и гордстта й. Райна завършва с клетва: "На тези, които създадоха този материал им пожелавам да чуват тези неща за децата си и да чувстват онова, което родителите ми са длъжни да слушат за детето си".

Ще кажете, поредния сблъсък между медии и известни личности. На нас обаче ни направи впечатление един друг детайл от писанията на фолкпевицата. Като при малките деца и Райна се заклева в най-милото, че никога не е била компаньонка. И следват най-святите неща за нея - името, дадено й от Ванга, кучетата й, нейният живот, родителите й, мечтите й... Колкото повече такива като Райна, толкова повече се доближаваме до мечтаната зоополиция.

Продължаваме в полето на пофолка, където се заформя подмолна битка между Камелия и Преслава. Двете не пропускат повод да се захапят, пък и това им носи допълнителен PR. Подмятанията започнаха още преди наградите на телевизия Планета, а тази седмица на мода бе IQ-то. Според певица номер едно на "Пайнер" Камелия търси с кого да се заяжда за едната реклама. "Cигypнo й ce иcĸa дa e тaĸa или мoжe би e нaй-дoбpe дa ce изĸapa жepтвa. B Бългapия e мнoгo yдoбнo дa ce изĸapaш жepтвa, мнoгo въpви. Xopaтa нe oбичaт cвoбoднoизpaзявaщитe ce. Πpecлaвa или иcĸa дa ce изĸapa жepтвa, или e глyпaвa", контрира блондинката.

Камелия вече е без "Пайнер" зад гърба си, но пък винаги е директна

И докато двете се дърлят по медиите, тяхната колежка Софи Маринова вехне без гадже. Тя бе зарадвана от медийна информация, че мачка чаршафите с 20-годишния Мирослав, който учил библиотекарство. Леля му Софка спокойно може да мине за учителка, но историята се оказа скалъпена.

"Еее, този път какви хубави неща пишат. Страхотно би било да е вярно, но не е", не крие разочарованието си ромската перла. Ние пък се чудим толкова ли са се свършили роднините, че певицата опря до библиотекар?

Ех, ако беше вярно, че съм забърсала 20-годишен, мечтае Софи Маринова

Предаването "Женени от пръв поглед" допадна на зрителите, които в захлас следят историите на трите двойки. Вече започнаха предположенията, че отношенията между Георги и Гергана куцат. Е, да ви светнем и ние. Според наши морски източници двойката отдавна са разиграли "Разведени от втори поглед". Нормално, то хора, които се познават от години се развеждат. Всичко това се е случило преди повече от месец, но както можете да се досетите телевизора закъснява...

Пък и разведените не са бракувана стока. Вижте Божинов, чийто брак се разклати преди месец. Излязоха наяве скърцащите му отношения с Николета и вече не може да се отърве от ухажорки. Закъсали миски и носителки на съмнителни корони вече започнаха да си правят PR на негов гръб и без никой да ги е питал отричат да са спали с него.

Отделяме по-малко внимание на чуждите звезди, но когато става въпрос за кралския двор на Острова няма как да мълчим. Мнозина предричат, че Елизабет Втора със сигурност ще надживее сина си Чарлз, но явно не са предполагали, че в кралското семейство може да нахлуе Ники Минаж. Рап певицата е на път да се сроди с британските принцове Уилям и Хари, след като пищните й форми са приковали погледа на техен братовчед. Тя сама се похвалила, че 21-годишният Луи Спенсър й поискал ръката. Луи е племенник на принцеса Даяна. Певицата побърза да се похвали и със снимка в Instagram.

Меган Фокс пък страда, че хората я мислят за тъпа. И понеже няма щатна циганка до нея бързо допълни, че това е дълбока грешка. "Бих казала, че повечето хора ме считат за тъпа или поне за не много умна. Освен това ме мислят за нарцис и високомерна, че просто се опитвам да привличам внимание. Това ме разсмива, защото просто не отговаря на истината", отбелязва 28-годишната красавица. И веднага дава доказателства - стандартните ритуали в шоубизнеса я отегчавали и не обичала да позира с натруфена рокля на червения килим". Е, поне ще знаем, че тези на килима с дизайнерските рокли блестят само визуално.




Меган Фокс смята, че не е тъпа

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар