Зима

Зима
Пролет

8 април 2015 г.

Защо необвързаните жени спят по-добре

Да си необвързана жена си има своите предимства.
 
Ново проучване на сайта DirectBlinds.co.uk показва, че добрият сън е едно от тях.

Ето и защо:

Липсват тревогите за връзката

Хората във връзка постоянно имат някакви драми и спорове, така че, ако нямате половинка, вечер няма да се питате: „Защо не се прибира?“, „Защо не ми говори?“, „Докога ще го караме така?“, „Има ли друга?“...

Както и притесненията за други неща

Ако сте необвързани, мислите основно за себе си. Партньорът вече фокусира тревогите ви не само върху вашия живот, а и върху случващото се с него.

Никой не ви хърка


В идеалния вариант вашият любим не хърка и не издава никакви звуци през нощта. Но да не се лъжем, това си е рядкост! Ако спите сами обаче, няма какво да нарушава покоя ви нощем.

Лягате си, когато си искате

Не е нужно да се съобразявате с никого и може да си легнете, когато пожелаете. Ако ви се гледа телевизия в леглото до полунощ, никой не ви спира. Ако ви се спи в 20 ч. – пак можете да се мушнете в леглото без много да му мислите.

Никакви секс задължения

Има дни, в които сексът се превръща в задължение. Ако любимият ви е в настроение, той може да ви атакува, а вие да сте толкова уморени, че да не може да повдигнете клепачи. Понякога във връзката се налага да направите компромис с личния си комфорт и да откликнете на ласките му, дори когато нямате желание за това. В случай, че сте необвързани обаче, това няма как да се случи.

Имате цялото пространство за себе си

Спането с друг човек е удоволствие, но провокира и известен дискомфорт. Все пак делите едно легло и може да се събудите притисната в ъгъла, с изтръпнала ръка или крак под тежестта му и с „открадната“ завивка.


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар