Зима

Зима
Пролет

29 април 2015 г.

Ревизоро: Кой каквото му е на сърце може да внесе у нас

"Винаги само най-ниската брънка бива залавяна"

"Цигари, алкохол, наркотици, радиоактивни отпадъци...  Кой каквото му е на сърце може да внесе у нас", заяви пред bTV депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров - Ревизоро.

"Винаги само най-ниската брънка бива залавяна", каза той.

"Разбира се, че има чистка в митниците и трябва да има. Не може от началото на годината правителството да заседава постоянно и да взима различни важни решения в София, а долу на границата служителите да правят каквото си искат и да минат 47 камиона с контрабанда", заяви бившият директор на Агенция „Митници".

"Важното за митничарите е не да правят нещо, а да не правят нищо. Те обаче са редовите изпълнители, а не са главните хора в тези схеми.
 

При 20 камиона в една смяна вие знаете, че някой е спечелил 20 милиона. И вие ще се изправите ли срещу тези 20 милиона, като знаете, че ги закрилят от най-високо ниво - ако го направите, вашето бъдеще в системата и на всички ваши роднини в Свиленград е обречено", коментира Ревизоро.

"На този етап столът на Ваньо Танов не се клати, но премиерът му дава срок до Нова година, дотогава ще си го дундурка. За премиера той си е добър. А Танов пожарникарски сега се опитва да прави движения - виждате, че нямаше никаква реакция за контрабандата, която бе заловена, коментира още депутатът от ПФ. Той обаче не вярва, че Танов ще събере 1,5 млрд. лева от митниците. Нито парите ще влязат в бюджета, нито ще се пресече контрабандата", скептичен е Димитров.

Няма коментари:

Публикуване на коментар