Зима

Зима
Пролет

17 април 2015 г.

Кунева, Борисов, Бъчварова пак лъготят

Апологетът на Бойко Борисов – Георги Марков ги разби
 
 Меглена Кунева за кой ли път се изказа цирково: 

„По-голямата част от юристите смятат, че промени в конституцията в предложения днес обем, може да се направят и без Велико народно събрание. Няма да се наложи ВНС според този обем от промени, който се предвижда на този етап защото Висшият съдебен съвет се запазва, той само се разделя на две. Но има предвидено едно събиране по решения, които ще се вземат от целия ВСС, като например когато се обсъждат въпроси за бюджета“.

Меглена Кунева е толкова измислена, че е излишно изобщо да я коментираме. Малко преди това Бойко Борисов, Румяна Бъчварова и Христо Иванов изиграха поредното пропагандно шоу, наречено „съдебна реформа“, като избляботиха купища промени, дето а-ха ще ги приемат и „акордеона ще свири, и сърцето ще пее“. Всичките управляващи били окей по темата.
 

Да, де, ама по Нова телевизия се яви един от най-яростните апологети на Бойко Борисов – конституционният съдия Георги Марков и направо разби на пух и прах глупостите, които наплещиха Борисов, Кунева, Бъчварова и Христо Иванов.
 

Георги Марков бе категоричен, показвайки решение №3 на КС, че без свикване на Велико народно събрание нито едно от „бленуванията“ на Борисов и сие, не може и няма как да бъде прието. А и да бъде прието, моментално може да бъде атакувано пред КС, а КС няма как да него отмени, защото вече веднъж се е произнесъл. 

Марков аргументирано изнесе пледоария как нищо не може да се случи без свикване на Велико народно събрание. „Въпросът е готови ли сме за Велико народно събрание“, рече Георги Марков.
 

Така че пиар евтините глупости на Борисов и Бъчварова може да си ги преместите в някой друг джоб.
Георги Марков

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар