Зима

Зима
Пролет

20 май 2015 г.

Пет неща, които заслужават жените

Не се подценявайте, момичета!
 
Колко често не осъзнаваме колко ценни сме? Колко често не сме способни да видим собствената си стойност и красота? А би трябвало да се гордеем с всичко, което сме. И да бъдем уверени, че заслужаваме!

Заслужаваме...

Да бъдете щастливи

О, да! Няма значение какво сте оставили зад гърба си, каквото и да ви се е случвало, заслужавате да бъдете щастливи. Откажете се от навика да се оставяте на лошото настроение и да си повтаряте, че сте обречени да ви боли. Няма такова нещо. Това, за което сте предопределени, е да направите живота си такъв, какъвто искате и с какъвто ще се гордеете.

Да бъдете обичани

Не се примирявайте с това да се срещате с човек, когото не харесвате съвсем, само защото си мислите, че никой друг няма да ви обича. Обичайте себе си, защото сте невероятна жена и знайте, че заслужавате да бъдете обичана от невероятен мъж.

Успех

Най-важното условие, за да постигнете успех – да си вършите работата с желание. Не се колебайте, осмелете се и кандидатствайте за мечтаната работа. Заслужавате това. Направете каквото трябва, за да сбъднете желанията си. Спрете да се притеснявате, че имате малко опит, че образованието ви не е съвсем подходящо и един куп други самоубеждения, че не заслужавате да вършите каквото обичате.

Вещите си

О, да, заслужавате да си купувате глезотийките, които ви радват. Не, не казвам, че са мега важни и че без тях не можем, напротив. Но ако новият S6 или iPhone 6 ужасно много ви харесва и ви се иска да го имате – това е напълно нормално. Има разлика между това да поставяте на първо място вещите, да сте зависими от тях и да им робувате, и просто да им се наслаждавате, знаейки, че в живота има други много по-ценни неща.

Начина си на живот

Може да смятате живота за тежък, а може и да се радвате на всеки един миг в него. Всичко зависи от начина, по който гледате на света около вас. Заслужавате да имате живота, който искате. Затова не се колебайте да правите всичко възможно, което ви радва и ви носи точно това, от което имате нужда.


Анни, Beu.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар