Зима

Зима
Пролет

20 май 2015 г.

“Олигофренията“ като национална черта

Какво е обществото между протестърите и олигофрените? И двете категории си приличат, защото обслужват крадливата власт и нейната олигархия.
 
Протестърите изтриха жълтите павета, за да се докопат до топлите кресла и тлъстите комисионни /по думите на военния “министър”-земеделец Николай Ненчев/. Олигофрените, за да обслужват Боко Тиквата, псевдоминистрите и олигарсите му.

АФЕРА никога не е защитавала куклата Орешарски, но обективността изисква да зададем един въпрос: Какво щеше да се случи, ако Ореха беше летял с хеликоптер на “Авиоотряд 28” с Петър Чобанов до Разград и обратно?
 

Ето, какво: олигофрениВиктор Разградския, Анчето Плевенската, Цветето Възклицанието, хАнтончо “Предизвикателството” и т.н. щяха да прегракнат от крясъци в ефир!
 

Хасан Харе Кришнов, Цона Общата Цонева, Полпот Паун, Ивет Минет, Ифан Педроф, Пинджев, МинджеФ, ПрокоФиевата булка и т.н. щяха да залеят ефира, щяха да си късат ризите и да хвърлят обуща из софийските сокаци.
 

Нидялко и Крачун щяха да еякулират когато Боко им звънне и почне да диктува поредните интрижки. Лифтинг и Буцифалка щяха да се хванат за косите коя по първа да наплюе тоз омразен премиер, не Тиквата, а Ореха.

Премиер обаче не е Ореха, а Тиквата, а какво е общото между всичките тия ли? Точно тия върнаха на власт Боко Тиквата, защото те са част от схемата му, начело със собствениците на сайтчетата и телевизииките им, т.е. олигофрените-олигарси, които днес бяха цъфнали в кичозния хотел неречен на името на жената на собственика му. Лошото е, че от Боко Тиквата до последния тутманик, всички ни мислят за олигофрени! Олигофрените обаче са те! По мълчанието ще ги познаете!

Сега мълчат, защото Боко им го нареди! Няма такава държава! Какво щеше да се случи в Япония с такъв премиер? А в Люксембург или там понеже премиерът им се омъжи за мъж, може да му вземат поста, че се е дундуркал с хеликоптерче до Киро Гела за сметка на пенсионери, болни и социално слаби. Тук обаче си имаме Тиква за премиер! А олигарсите му са пълни олигофрени. Нали чухте какво каза Оги Доги – бъдещето банкерче, производител като Гела на хапченца – популизъм било “премиерът” да не лети с хеликоптер.

Хайде, бе, смелчаци от “Потресна мрежа”, хайде бе, морални цензури, що мълчите, #КОЙ ли ви затвори устите? Ще мълчите, нито ред няма да напишете, няма да проверите колко реално струва този и всички останали полети. Няма да проверите как „Авиоотряд 28″ всъщност е такси.

Пак ще ни занимавате с поръчковите и лицемерни деформации, с които пак залъгвате обществото. Ще мълчите, щот Тиквата се разбра със собствениците на зависимите ви сайтчета. Ще мълчите, щото се храните от ръката на Боко вече 15-години, но не си го признавате. Ще мълчите, щото дори не си направихте труда да проверите, дали „атентатора“ на Бочко всъщност не е пуснат контролирано, за да изкарате пак Тиквата „жертва“. Като дойде време за рестото – няма и да разберете какво се е случило. И първи ще кажете, че сте били натискани от Бочко, когото днес словославите!
 

Толкоз – олигофренията си е национална черта, но не заради населението, а заради менторите, олигарсите и управленците му.



Паун Пауноф, Аfera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар