Зима

Зима
Пролет

12 май 2015 г.

Цацаров, срам нямаш ли, че те превърнаха в прасе, хранено с помията на Борисов!

Със сигурност не сте забравили как социалните мрежи бяха залети с подкрепа към главния прокурор: „Човече, вярвам ти!“.

ТОГАВА, КОГАТО НИ ЛЪГАХА НАГЛО, че започва „нова ера“ в българската прокуратура, известна ни досега като платената проститутка на изпълнителната власт. 

Със сигурност сте свидетели какво стана нататък. Мигом, щом ГЕРБ и ДПС се прегърнаха първо задкулисно, а после все по-видимо, надеждата, наречена Сотир Цацаров, се спука като балон, да не употребим другата дума – кондом.

Днес българската прокуратура, водена от Сотир Цацаров, е все по-отвратително наведена, слугуваща на изпълнителната власт, в лицето на премиера Бойко Методиев Борисов и „премиера в сянка“ Делян Пеевски.
 

Днес в безумното си интервю, дадено пред изумения Хекимян, Бойко Борисов си позволи хитряшки, народняшки, банкянски да вкара, ей тъй на, уж между другото, Цацаров и го легитимира като главния прокурор, който си хортува и слуша, и се съветва с Борисов. 

„НЕЗАВИСИМАТА“ прокуратура, вместо да гони до дупка и да разследва изпълнителната власт, се съветва и си плямпа с ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ, в лицето на Борисов.
 

Днес лицето Бойко Методиев Борисов нагло изрече, че България вече е задминала Румъния, и че в Румъния нищо особено не се било случило, а вкарването на крадливи министри в затвора било „политически разправии“.
 

Това ли си говорите, Цацаров, с премиера? Срам нямаш ли, господин главен прокурор, че Борисов и Пеевски те превърнаха в прасе, хранено с кофите с помия, за които Борисов си спомня с такова умиление?
 

Всички градове на България са потънали в корупция, а там УПРАВЛЯВАТ ХОРА НА ГЕРБ! Прокуратурата, която ти, Цацаров, управляваш, единственото, което прави е да инициира разни упражнения срещу или „отсвирени“ от Борисов и Пеевски, или пречещи на Борисов и Пеевски!
 

Това, което днес каза Борисов за Цацаров за онова, което се случва в Румъния, е грандиозен скандал. И показва ниво на недосегаемост и на наглост.
 

Тази държава е МАФИЯ! И ти, Цацаров, с мълчаливото си съгласие за всичко това, вече си част от нея. Сега ми заведете по още едно дело с Борисов и Пеевски. За мен ще е чест. Защото в България крадците и ЛАПАЧИТЕ НИКОГА няма да бъдат обект на поверената ти институция. Както спаси най-големите виновници по аферата „червеи“. 

Защото, когато превърнат един главен прокурор в премиерско „прасе“, ако човек е българин не само ще псува, а ще извади пушките. Това заслужавате.




Веселина Томова, afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар