Зима

Зима
Пролет

1 май 2015 г.

Чуйте „МВР Борисов & Бъчварова“! Това е кретенска държава!

Прочетете няколко пъти, с риск за психичното ви здраве, думите на т.нар. вътрешен министър Румяна Бъчварова, рожба на Бойко Методиев Борисов!

И вижте какво „МВР“ ни управлява и какъв премиер ни управлява! Това не е държава, това е кретенска държава!

Във всяка друга НОРМАЛНА държава след подобно идиотско обяснение, че главният секретар на МВР знаел бройката на полицаите стоварени в ТВ7, ама бройката се оказала реално повече, отколкото знаел, ама били повикани хора от различни места, ама получили информация за съпротива, и тя, моля ви се, „шматката“, както я наричат ченгетата в МВР била доволна, ще падне правителството. 


Тук гмеж, мълчание, страх и проституиращи медии.

Четете и се дивете какъв „МВР“ министър има България!:

„Главният секретар на МВР следеше процеса и знаеше каква е цялата бройка на полицаите. Беше ме информирал защо се е наложило увеличаването на бройката. Бройката им се оказа реално повече, отколкото той знаеше, което е естествено. Те са повикали хора от различни места, които да се включат и така се е случило струпването. Да се намери балансът винаги е по-трудната задача, затова не виждам никаква преднамереност в тяхната активност, насочена срещу медията. Решили са да си изпълнят много добре задачата и малко са прекалили. Те са получили информация, че има съпротива, отказано е било да се предостави съответната техника. Самият списък е по някаква друга логика съставен, но указанието е било да се започне с тази техника, която е с най-висока стойност. Не знам дали това е най-правилното решение, не зависи от мен и затова са се насочили към сървъра. Аз съм доволна, че успяхме да овладеем ситуацията, защото можеше при неизясняване на обстоятелствата да продължи и всички да се чувстват застрашени„.



Afera.bg, колаж: Ники Радев

Няма коментари:

Публикуване на коментар