Зима

Зима
Пролет

19 май 2015 г.

Борисов проплака обиден: Можехме да отидем до Разград с камили, коне и дори пеш. А защо трябваше да ходите?!

КОЙ събира толкова настоятелно "Бойко" и "Домуса"?! КОЙ?
 
 Премиерът беше мрачен та мрачен, когато за пръв път се показа пред публика, след като се върна от Катар - черен облак банкенски и демонстративно не седна до Кирил Домусчиев, до когото се тропоса Владислав Горанов. 

Бойко Борисов за пореден път влезе в ролята на обиден. Този път заради медийния шум, който се вдигна заради пътуването с хеликоптер до Разград.

"Можехме да отидем до Разград с камили, коне и дори пеш. Обиден съм."


 Премиерът няма защо да се тръшка публично. Можеше и да не отиде на стадиона в Разград, щом като е трябвало да се доподготви за посещението в Катар. И без това първо само Лиляна Павлова и Владислав Горанов бяха обявени като гости. Не че и за тях не е нелепо да режат лентичка на трибуна "Моци".

Гафът е тежък. Раздувките, че Бойко Борисов сам си е пиар, са особено коварни. Излиза, че не е могъл да удържи на натиска и се е поддал на увещанията и уговорките на Кирил Домусчиев. Който пък допълнително го набута с изцепката за "олигофрена". В деня, в който Бойко Борисов се обяснява за хеликоптера, Кирил Домусчиев се извинява на спортните журналисти. Посоченият като "олигофрен" Димитър Тасев от bTV, разбира се, отсъстваше.

Много обяснително и извинително стана за Борисов и Домусчиев.  "Аз събрах 1 млрд. лева повече приходи в хазната, а ми се прави проблем за 2000 лева. Можеше да отидем с камили, коне и дори пеша до Разград, обиден съм.", редна сърцераздирателно Бойко Борисов. 


Долу ръцете от премиера, ей - милиарди събира за хазната. Спрете се. Иначе станете камили, коне или катъри, за да не го носите на гръб до Разград.

Тъй рече Бойко Борисов: 


"Надявам се, че Кирил Домусчиев да е разбрал, че да си шеф на КРИБ и шеф на футболен тим е съвсем различно нещо. Истински ме заболя заради забележките за правителствения хеликоптер. Отпуснахме 3 милиона за стадиона в Разград и затова отидохме да покажем на хората в този регион, че ни е грижа за тях. Ситуацията стана - "Направи добро изяж дърво". Пак ни обвиниха, че летим с правителствения хеликоптер.

Направихме го, за да спестим  време. За 8-9 часа може да се свърши много повече работа, вместо да пътувам с часове до Разград. Много сме ангажирани, преумората е голяма. На следващия ден трябваше да пътуваме до Катар, та затова тръгнахме с хеликоптера, иначе до Разград и с коне и с камила можеш да стигнеш. Орешарски не ползваше хеликоптери, но струва на държавата 10 милиарда.

 

Нещо много често му се налага на Бойко Борисов да е до Кирил Домусчиев - преди да литне за Катар, след като кацна в София. Защо така? КОЙ събира толкова настоятелно "Бойко" и "Домуса"?! КОЙ?


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар