Зима

Зима
Пролет

16 май 2015 г.

Звездни семейства: Зашеметяващата целувка между Икер и Сара (галерия)

Спортистите са звездите на терена, но извън него правилата се променят и под светлината на прожекторите застават нежните им половинки и техните деца.

Добили още по-голяма популярност покрай мъжете си, красавиците бързо стават едни от най-търсените и ухажвани дами за снимки и реклама, същото се отнася и за наследниците им, които имат и "тежката" съдба да имат известни родители.

Офертите от телевизии и списания валят една след друга, а интервютата и фотосесиите стават ежедневие. 


Без съмнение едно от най-звездните спортни семейства е това на Икер Касияс и Сара Карбонеро, с които ще ви запознаем сега.
Още в края на 2009 година и началото на 2010 слуховете за нещо повече от професионално приятелство между магнетичната телевизионна водеща, която тогава е избрана за най-красива в своята професия, и вратарят на "Реал" Мадрид, започнаха с пълна сила.

Те се затвърждават на купон в култовата дискотека Pacha, където звездите на „кралския клуб“ празнуват победа. Любопитното е, че именно в това заведение Раул се запозна с бъдещата си съпруга Мамен.

Там Икер и Сара не криели близостта си, а жълтите издания съобщават, че легендата е хлътнал до уши и твърдял, че никога не е срещал жена като нея. По това време обаче Сара има връзка със свой колега спортен журналист, който работи в голямо радио, докато Касияс излиза с маркетинговата специалиска Ана Исабел Мединабеитиа, която е и от заможно семейство.

Според близки до Касияс, той е останал очарован от Сара през лятото на 2009 година. Тогава двамата са заедно в ЮАР, където красавицата отразява Купата на конфедерациите, докато стражът е с националния отбор на Испания. Кристиано Роналдо обаче също е пленен от Карбонеро и го разкрива публично, а според мнозина именно тогава отношенията между двамата стават крайно обтегнати.


Не след дълго обаче Касияс успява да свали Сара и двамата вече са двойка. Година по-късно журналистката е изпратена от телевизия Telecinco да отрази и световното първенство в ЮАР. Испания губи първия си мач, а местните медии обвиняват нея, тъй като разсейвала Касияс.

Впоследствие обаче иберийците покоряват световния връх, а капитанът на Реал печели „Златните ръкавици“ за най-добрият на своя пост. И минути след финала настъпва звездният им миг. Докато Сара интервюира любимия си, емоциите взимат връх и той я целува страстно по време на директното излъчване. Тази целувка обиколи целия свят и се превърна в една от най-известните за всички времена.

„Благодаря на всички, които винаги са ме подкрепяли. На родителите си, на брат си, и на теб”, обърна се след това Касияс към любимата си,а тя успя само да промълви: “Мама мия”.


И до ден днешен двамата продължават да изглеждат толкова влюбени, а хубавицата даже си уголеми циците, което едва не скандализира цяла Испания.

Икер и Сара все още не са минали под венчилото, а веднъж тя беше попитана дали няма да сключат брак и отговори: „Нито потвърждавам, нито опровергавам. Ние не влизаме в тази игра.“

От 3 януари 2014 година обаче звездната двойка може да се радва на най-голямото щастие на този свят. Роди им се първородния син Мартин, а щастливите родители позираха с него пред фотографите за радост на многобройните си почитатели.

Gol.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар