Зима

Зима
Пролет

28 май 2015 г.

Twisted Sister държат на килим за йога, Kamelot наблягат на твърд алкохол

С наближаването на Kavarna Rock 2015 всяка една от групите вече е изпратила своя дълъг списък от изисквания.
 
„Вече сме свикнали с всякакви изисквания на групите и почти нищо не може да ни изненада. Все по често имаме изрични запитвания за марки напитки, но тази година имаме и марки, които са изрично забранени, като например една марка вода”, споделят от Bulgarian Live Music. 

Within Temptation (на снимката) ще наблегнат на спиртните напитки, но няма да минат без бира и вино. Предпочитат българска бира и по възможност виното да е Бордо. За твърдия алкохол изборът е кубински ром - минимум седем годишен. Вокалистката Шарън Джени ден Адел пък иска много и различни видове чай. От групата имат изискване за вегетарианска кухня, която е приоритет на по-голямата част от състава.

Първото изискване в списъка на Twisted Sister не е свързано с храна или напитки. От екипа държат да имат специален килим за йога! Сред напитките се отличават наличието на сериозно количество текила и кокосова вода. Италианската кухня е предпочитана - в деня на концерта групата ще похапва паста, а след шоуто 10 големи пици. Специално внимание е отделено и на новия барабанист Майк Портной, който е поискал специален сет с барабани.

Delain не се отличават с големи изисквания откъм кухня и напитки. Това, с което групата със сигурност не би направила компромис е “Junk Food” – т.е. вредната храна и полуфабрикатите, както и лютите ястия. Специално внимание се отделя на басиста им, Otto Schimmelpenninck van der Oije, който е алергичен към ядки. Вокалистката  Johanna Wessels иска да има голямо огледало. И те като Twisted Sister ще наблегнат на пицата след края на шоуто.

Изискването на Kamelot е наличието на богат асортимент сандвичи, който да ги очаква при самото им пристигане. Залагат на твърдия алкохол - водка и уиски, и на леката храна – менюто им е съставено основно от различни видове салати.

UFO са групата, която иска през цялото време на престоя си да има топло кафе на разположение, както и топла супа преди концерта, за разлика от Unisonic, които ще наблегнат на бързото хранене с пилешки крилца и хамбургери.

„Искаме да напомним на всички почитатели на рок музиката, че билетите за Kavarna Rock 2015 ще поскъпнат от 01 юни, така че остават броени дни, в които могат да си закупят билети на преференциални цени“, съобщават организаторите.

Цените на билетите за Kavarna Rock 2015 са:

90 лева - "Регулярни билети" - до месеца на фестивала.

100 лева  - от 01.06.2015 до 21.06.2015г.вкл. - в месеца на фестивала.

110 лева  - след 22.06.2015г. - в седмицата на фестивала. 

И тази година в рамките на Kavarna Rock ще се проведат станалите вече традиционни футболни турнири.

Един от тях е на 27-ми Юни от 11:00 часа на стадиона в Каварна. Записвания се приемат на Facebook страницата на фестивала: https://www.facebook.com/KavarnaRock, както и на място в деня на турнира, но не по-късно от 10:30.

Twisted Sister


Няма коментари:

Публикуване на коментар