Зима

Зима
Пролет

13 юни 2015 г.

Съботен бис

Шеф Ангелов е чакал съпругата си две десетилетия

 
Започваме с голям бис за шеф Виктор Ангелов. 

Тази седмица той разкри повече за своята любовната история, която е достойна за филмиране. Двамата със съпругата му Наталия се влюбили един в друг още в ученическите си години. Подгонил мечтата си да бъде майстор в кухнята, след завършването Виктор заминал за Германия. Когато се върнал, любимата му вече била омъжена и имала семейство. Той обаче се заинатил и решил за себе си, че ще я чака колкото трябва, за да сбъдне другата си мечта – именно тя да бъде майка на неговото дете. Сигурно не един влюбен младеж е давал подобни клетви. Но Виктор я изпълнил, въпреки че това се равнявало на две десетилетия търпение и чакане!
Шеф Ангелов е чакал съпругата си две десетилетия

Бихме се радвали все повече подобни хора като шеф Ангелов да бъдат под светлината на прожекторите, ама това са си само мечти.

Затова минаваме към една покъртителна новина - Kатрин Вачева и Азис спят заедно. Вачева е известна с неизвестността си, всъщност - не. Стана известна, че футболистът Орлин Орлинов я преби и тя използва повода да не излиза от медийното внимание. Възможно е да е носителка на някоя силиконова титла, но това май не е важно. С подобни фалшиви корони може да се окичи всяка амбициозна жена, която е оставила завинаги зад гърба си селското стопанство.

Та Катрин и Азис спели заедно в Италия и като доказателство ни изпратиха снимки. И не само това - позират полуоблечени. За читателя явно е важно да знае, че те са били на някаква супер скъпа улица в Рим, а снимките им били достойни за корица на италианско списание. нелепо, ама все пак вижте и вие тези кадри, надяваме се да ги забележат и модните редактори в Италия.

Азис и Катрин Вачева и техните достойни снимки за италиански списания

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/06/13/syboten-bis.266598,image2#photo
Азис и Катрин Вачева и техните достойни снимки за италиански списания
 
Между другото, Азис тази седмица се забърка в още един PR в стил "средата на 90-те на миналия век". Снимал клип с Фики и видите ли Стораро-Джуниър му олепил един шамар. Азис пък полетял във врата на бус и прокървил. Каква поредна ромска драма с музикален привкус. "Боят" бил започнал заради режисьрски хрумки на Азис, с които Фики не бил съгласен. Както можете да се досетите - двамата се сдобрили, прегърнали се и завършили снимките. Само не разбрахме дали са дали автограф на полицията, ако разбира се униформени са дошли да ги разтървават.

Мечтата на Фики за жена - Николета Лозанова, пък замени за кратко мишената си Алисия с Преслава. Плеймейтката научила, че все още законният й съпруг Валери Божинов се бил срещал с фолкпевицата и веднага контрира със снимка във Facebook. Там Николета се гушка с бившия на Преслава, известен с прякора Цуни, а над нея се мъдри целувчица. Това пък провокира хейтърите, а явно обожателка на Цуни изригна: "Къде се буташ на Цуни? Лелче, гледай си детето".


Но мъките Николетини не свършват дотук. След като миналата седмица фенове се притесниха, че силиконът на Андреа вече дава фира, сега колеги ни информират, че Лозанова се е прегърбила заради огромните си "бомби". Тя полагала огромни усилия, за да държи тялото си изправено, и се е видяла в чудо с това да побере прелестите си в подходящ сутиен.

Според запознатите с пазвата на тв водещата - тя има по 600 кубика на всяка гърда, а теглото й от около 50 кг трудно издържало на силиконовата тежест.

Както предвидихме сагата със сватбата на Благой Георгиев и Есмер Омерова ще ни "вълнува" все повече. Тази седмица Джизъса предложи брак на новата си изгора в Дубай. Той поканил любимата на разходка с хеликоптер, а на пистата, където кацнали, бил сложен огромен транспарант, на който на английски пише "Есмер, омъжи се за мен". Абе, романтика отвсякъде. Да са живи и здрави младите и да се вземат щом се обичат.

Благо предложил на Есмер в Дубай

Пак в Дубай била и Кичка Бодурова. Тя информира приятели и последователни че е пила кафе със златни стружки в местен хотел. И то какъв - там се снимал филмът "Сексът и градът". И следват вече наистина важните подробности след консумацията на това кафе. Кожата на Кичка заблестяла и всичко това срещу 60 долара. Обещаваме, че през септември ще бъдем в Дубай и ще направим експеримент с нашите кожи. Дано и те заблестят!

Всички родни звездолетки със сигирност примират да са в кожата на Ирина Шейк. Коя не би заменила роден футболер с възможността да ти вкарва Роналдо или пък актьор от ранга на Брадли Купър. Е, тук си имаме Калин Врачански, но пък друго си е нещо холивудско. Но не си мислете, че на Ирина винаги й е било лесно. Тя призна, че е имала бедно детство в Русия, преди да стане звезда на модния подиум. Често семейството й не е имало дори какво да яде, а на самата нея й се е налагало да работи на полето, като събира картофи и домати.

А както казахме, нашето селско стопанство отдавна осиротя...

Ирина Шейк имала тежко детство

Завършваме с еталона за женски задни части Дженифър Лопес, която сигурно не знае родната поговорка, че много хубаво не е на хубаво. Именно заради апетитното си дупе тя може да стане персона нон грата в Мароко след участие на фестивал там. Тя сканадализира мароканците със секси визия и набутване на задницата току в лицата на първия ред на публиката. Вече е депозирана жалба срещу звездата за "нарушаване на обществения ред" и "засягане честта на жените". Жестовете и движенията й пък били "посегателство върху целомъдрието и добрите маниери".

Дано пък Джей Ло да вземе да намине у нас, тук жалби със сигурност няма да има.

Джей Ло по време на фестивала в Мароко

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар