Зима

Зима
Пролет

25 юни 2015 г.

Путин забрани вноса на цветя от Холандия, рейтингът му скочи до тавана

От 24 юни 2015 г. поне до 24 юни 2016 г. руският пазар ще е затворен за цветя от страни, които са въвели санкционен режим за стоки от Русия.
 
Досега Холандия беше лидер в цветния пазар на РФ. Отстреляните руски "босове" и ликвидирани политици като Борис Немцов ги погребваха с холандски цветя. Вече ще гушкат родни букетчета - Made in Russia.

Владимир Путин удължи срока на действието на руските контрасанкции ца още една година. По този начин руснаците няма да видят на щандовете на магазините в РФ млечна и плодова продукция, месо и риба от ЕС, САЩ, Австралия, Канада и Норвегия поне до 24 юни 2016 г. В.В.П. добави цветята и шоколадовите продукти, пише сайтът "Газета.Ru", вещаейки "Още една година Путинова диета."

Подписаният от президента указ се оказа по-твърд от предложения от правителството, съгласно който ответните мерки трябваше да бъдат продължени симетрично на евросанкциите, а именно - за половин година. На всичко отгоре окончателният списък все още не е известен. Наблюдатели смятат, че Путин ще нареди той да бъде разширен. 


Междувременно "Левада център" обяви, че рейтингът на руския президент троши  рекорди - вече е 89%!


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар