Зима

Зима
Пролет

9 юни 2015 г.

И тази година без трофей „Сантяго Бернабеу“

"Белият балет" ще загрее за новия сезон с двубои на три континента
 
Традиционният трофей „Сантяго Бернабеу“ през тази година няма да бъде връчван. Това стана ясно от обявената програма на Реал Мадрид за предсезонните мачове.

Обикновено мачът се състоеше в края на август е бе използван от Кралския клуб за представяне на отбора. Това обаче ще бъде трета поредна година, в която той няма да се състои, след като преди неизменно се провеждаше в периода 1979-2013.

"Белият балет" ще загрее за новия сезон с двубои на три континента. Първо ще летят за Австралия, където в Мелбърн ще вземат участие в международния турнир „Чемпиънс Къп“, като ще срещнат Рома на 18 юли и Манчестър Сити на 24 юли.

Надпреварата ще продължи в Китай, където Реал ще се завърне след 4 години, за да се изправи срещу Интер на 27 юли, както и срещу Милан на 30-и същия месец, като двубоите ще се проведат в Гуанджу и Шанхай.

След това тимът ще се завърне в Европа и ще вземе участие в традиционния турнир „Ауди Къп“ в Мюнхен, заедно с отборите на Байерн, Тотнъм и Милан, като английския тим ще бъде съперник за влизане във финала. Двубоите ще бъдат на 4 и 5 август.



Няма коментари:

Публикуване на коментар