Зима

Зима
Пролет

15 юни 2015 г.

"Жената до Пеевски" ни учи за модерните зависимости в обществото (видео)

Летните жеги вече се отразяват зле на някои хора...

Ще го карам направо... Спряганата за "жена на сърцето" на най-корпулентния депутат - Делян Пеевски е решила да ни "чете морал", чрез новия си видеоклип.

Цветелина Янева и рапърът 100 Кила имат нова дуетна песен, чието видео започва със следния надпис :

"Този видеоклип има за цел да осмее модерните зависимости на обществото!"

Посмях се, признавам си! Още преди да е започнал клипът и си поплаках от смях! Цветелина Янева, за която се говори, че е "държанката" на #КОЙ да ми прави клип, в който осмива... какво - себе си?

Защото най-очевидният пример за гнилото ни общество, е връзката на младо и хубаво момиче с възпълен господин. При това за когото се говори, че я държи само за да има лъскав фасон пред обществото.

Освен това не успях да разбера нито къде е иронията, нито къде е осмиването на "модерните ни зависимости"... Текстът на песента и клипът по нищо не се различаваха от останалите на въпросната "дива". ЦветитУ на фона на скъпи коли и луксозни имоти... Това е обичайната среда, в която феновете на певицата са свикнали да я виждат. Единственото различно може би беше абсурдната прилика, която стилистите са искали да направят между Янева и мега звездата Ким Кардашиан.

ЦветиТУ бе напъхана като кренвирш в една от най-известните рокли на съпругата на Кание Уест, представляваща ужасен розов латекс.

В общи линии, драги читатели, сме стигнали дъното. Щом Цветелина Янева се е нагърбила с "тежката задача" да ни учи на морал... Но какво пък, при нея примерът е ясен - просто не правете като мен!



Славена Каменова, No-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар