Зима

Зима
Пролет

31 юли 2015 г.

Държавата на "Миските"

Поквареният път от стриптийз пилона до журналистическия микрофон ...

На прицел: "Мис Тигрова"

Някой знае ли коя е "Мис Тигрова" ? Имате ли представа тази 29-годишна жена с какво се занимава и каква иска да стане като "порасне голяма"? Ако не сте гледали култовото й представяне при Милен Цветков, аз ще се постарая да ви запозная с това чудо, което е родено и отгледано в България.

"Мис Тигрова" е сценичният псевдоним на Мая Салмова. Стриптийзьорка по професия, но журналистка по амбиция и по образование.

Какво? Сега е време за въпроса: Къде по дяволите е пресечната точка на журналистиката и стриптийза?

Всъщност Мая не е толкова голям куриоз за нашата държава. Свикнахме вече на: "Мис Силикон", "Мис Плеймейт","Мис Джуки" и все такива хиалуронови принцеси. Барбита с дълги перхидролени коси, които впоследствие се боядисват в по-тъмни нюанси, защото това русо е за "плиткоумни и не е на мода". Примери за такива преуспели момичета у нас - много. "Мис Плеймейт" - Николета Лозанова, в момента водеща на "Папараци" по БТВ; "Мис Джуки" - Габриела Радославова беше част от екипа на "Горещо" по Нова ТВ и т.н.

Нашата героиня "Мис Тигрова" отговаря на всички изисквания, за да стане част от журналистическата гилдия. Преди време е била руса - в момента е чернокоса изкусителка, има дълги крака, които умело използва на стриптийз пилона (и не само?). Тя обича да се показва и смята, че е красива, а щом си "красив" (особено колкото е тя) трябва да използваш това по предназначение.

Оказва се, че стриптийзьорката напредва в материала свързан с журналистиката. В своята фейсбук страница настоящата танцьорка е доста активна. Вживява се в ролята на звездна водеща на радио "ТИГРОВА", където Салмова е водещ, репортер, монтажист, коментатор и гост в ЕДНО. В същото време, когато отворите този профил ще намерите още много интересни неща относно нейния живот, тяло, "Мини купър", разбирания за живота, мечти и амбиции за бъдещето.

Честно да си кажа, направо ми се повръща !

Уча журналистика и искам да работя това, но ако някой ден, това женско подобие на другия български хит - Джорджано ми стане колежка, аз просто ще си скъсам дипломата - официално!

Не искам да го приема, не съм го приемала и никога няма да го приема. Писна ми от джуки, от силикон, от екстеншъни, носещи ги миски и подобни паразити на обществото ! Писна ми от всяка миска, която иска да е журналистка, от пожълтялата ни нация, от държавата на куклите, за които най-важни са "айфона", "тагването от тузарските заведения", "снимките с чуждите скъпи коли".

Трагедията се оказва друга!

Не е толкова тъжно, че тези изкуствено интелигентни същества се разхождат по телевизията всяка вечер и ни се налага да ги гледаме, трагичното е, че стават все повече и повече. Те са като зараза, която се предава по въздушно-капков път особено в Котънчето, Плазичката и т.н.

Нека да приключа този коментар с един много полезен съвет към нашата героиня.

"Мис Тигрова", след всички снимки и твои публикации във "Фейсбук" осъзнах едно. Ти си добра в това, което практикуваш в момента и смятам, че си точно на мястото си в стрийптийз бара. За това по-добре ...

"Мис Тигрова" пусни си "Тигре, тигре" и прави това, което най-добре умееш!



 Сабие Хадживезулова, No-comment.bg

1 коментар: