Зима

Зима
Пролет

6 юли 2015 г.

Изгряващата звезда на Джиджи Хадид все по-ясно грее на модния небосклон (галерия)

Навлизането на Джиджи Хадид като ангел за марката за бельо е изключителен пробив за кариерата ѝ на модел

Красавицата вече има зад гърба си участия в много рекламни кампании на водещи марки, няколко корици за Vogue и дълги разходки по модния подиум.

Точно по тази причина не бе голяма изненада, когато в края на миналата година се разпространи новината, че именно американката е подписала договор с марката на Victoria's Secret – Secret Pink.

Първите кадри вече са факт, а на тях виждаме дуото от Джиджи Хадид и Рейчъл Хилберт, които демонстрират перфектните си тела в новите предложения при бельото.

Съвсем наскоро, именно 20-годишната американка Рейчъл Хилберт бе обявена за официално лице на марката Secret Pink.

Събитието около навлизането на Джиджи Хадид като ангел за марката за бельо е изключителен пробив за кариерата ѝ на модел, особено ако се има предвид, че същата не бе одобрена за участие в пищното ревю в Лондон.

Рекламните кадри за Secret Pink представят двете красавици в новите предложения от колекция „Date Bra“ и правят своеобразно обобщение на тенденциите при бельото.

Цветната палитра варира от наситени и ярки нюанси на лилаво, корал, зелено, мента, синьо, класическото сиво и черно, а разнообразието при моделите се откроява със специално закопчаване на презрамките и красив гръб.


Тialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар