Зима

Зима
Пролет

16 август 2015 г.

Шадраван сикиш. ГЕРБ – Иван Портних. Борисов.

За сведение на селяндурите, които налазиха Варна, и които нямат понятие от морската и душевност, да кръстиш кораб на жив човек, носи НЕЩАСТИЕ.
 
За сведение на олигофрените, така наречени „пиари“ на ГЕРБ, в частност на лицата Иван Портних, Бойко Методиев Борисов и Красен Кралев, НИКОГА кораб не се „кръщава“ на жив човек. За сведение на кретените, които „увековечиха“ лицето, със слабост към екстремното катерене „Горе на черешата“, ГЕРБ – варненски кмет Иван Портних със светлинен надпис на латински език върху кораб „Ivan Portnih“, кръщаването на кораби с мъжки имена ставаше по социалистическо – комунистическо време – и то само с имена на мъртви комунистически „герои“.
 

„Адалберт Антонов – Малчика“, „Георги Димитров“, „Димитър Благоев“, „Петимата от РМС“, „Георги Кирков“… Все имена на български кораби от преди 10 ноември 1989 година, когато изобщо имаше български кораби. Сега питайте авера на Борисов – Домусчиев защо няма български кораби…
 

Има – няма родни кораби, обаче има вече кораб на който на всичкото отгоре очевидно бе „изтрито“ името, за да му се сложи „светлинно такова“ на лицето ГЕРБ – Иван Портних, написано на латински…
 

Какъв се явява Иван Портних? Загинал вожд на партизанското движение? Умрял за „правда, равенство и братство“? Или припаднал и НЕподложил се на кръвен тест, за да увидим всите ние, варненци, следите от „магистралите“…, о, не, не се сещайте за онова, което знае цяла Варна, визираме любимите „Бойкови“ „магистрали“…
 

За сведение на селяндурите, непрекъснато „произвеждащи“ се за варненци, ние, кореняците, помним как се празнуваше Деня на военноморските сили, например. И пак имаше заря, пак за сведение на селяндурите, дето по онова време, докато ние имахме хоризонт към морето, те ма’аха филии с мас по Банкя и Шуменско, и беше красиво, защото не бе микс от кич – его – тюрлю-гювеч от всичко де що се е пръкнало като „компютърна анимация“, която на всичкото отгоре не проработва, обаче вече е лапнала общинарските, данъкоплатски кинти…
 

Възможно ли е да бъдеш такъв безпардонен малоумник, че да позволиш да ти изписват името върху кораб, на всичкото отгоре НЕ на български, вместо да изпишеш например „Варна“, или „Любов“, или каквото, майната му, се сетиш, само да не произведеш подобна простащина?!
 

Ако питате нас – никаква изненада!
 

Тези типове така са се самозабравили в краденето, алчното лапане и самовлюбване в собствената си духовна незначимост, че дори и „пази Боже, сляпо да прогледа“ не се отнася за тях, защото вътрешното им око и чувствителността им са потънали безвъзвратно във водите на Черно море, и изваждане няма.
Ivan Portnih, изписан на нещо като идиотска метафора уж “кораба Варна“, влезе в „историята“ също като фекалното аязмо на Божидар Димитров.
 

Сега остава да сложат на Морска гара статуя „с огромном …“ на Бойко Методиев Борисов, от чийто „огромном …“ да тече вода от „фекалното аязмо“ – Лиляна Павлова ще направи „магистралата“ до Плиска и ще прокарара „свещената вода“, а Красен Кралев ще „лобира“ за позлатяване на „чу/чу/рчето“.
 

И Ivan Portnih, преди да потопи кораба, ще си поиграе на „шадраван сикиш“.

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар