Зима

Зима
Пролет

17 август 2015 г.

Серхио Рамос: Сърцето ми винаги е било в "Реал" Мадрид

"Мечтата ми е да приключа с футбола тук"
 
 Защитникът и капитан на "Белия балет" Серхио Рамос заяви, че въпреки трудните преговори, сърцето му винаги е било на „Сантяго Бернабеу”.

След период на спекулации, бранителят все пак се обвърза с Кралския клуб до 2020-а година и днес застана пред медиите на специална церемония, с която от "Реал" отбелязаха подписването на контракта.

„Много се вълнувам. Както казах при представянето си като играч на "Реал", това е мечта, на която искам да се насладя възможно най-дълго време. Благодаря на всички – на президента, на брат ми и на тези, които помогнаха това да се случи. Благодаря ви за вашата работа” заяви Серхио Рамос.

„Благодарен съм на семейството ми, на моя треньор, на съотборниците си за тяхното уважение и професионализъм. И разбира се на феновете, които винаги са показвали, че ме подкрепят. За мен е чест и привилегия да бъда капитан на отбора, но и задължение, което приемам с голяма отговорност” добави той.

„Както знаете, преговорите бяха дълги и трудни, но пък резултатът е отличен, защото сърцето ми винаги е било в "Реал" Мадрид. Оставането ми бе приоритет, а парите никога не са били основното нещо. Никога не съм казвал, че искам да напусна, защото мечтата ми е да приключа с футбола тук. Все пак имаше неща, които трябваше да бъдат обсъдени. Може би на друго място щях да печеля повече, но това потвърждава твърдението ми, че икономическия аспект не е бил цел за мен” каза още Рамос.

„Това, че някои хора се съмняваха в мен естествено не бе приятно, но от уважение към клуба запазих мълчание. Не зная откъде излизаха всичките тези информации. Мисля, че винаги съм се раздавал напълно и в добри, и в лоши мачове, а за мен това е най-важното. Резултатите са тези, които са важни, но аз съм готов да поема риска” изтъкна още капитанът на "Белия балет".


Няма коментари:

Публикуване на коментар