Зима

Зима
Пролет

14 август 2015 г.

Гаврата в „Локо“ (Сф) е по-страшна

Това е толкова обидно, че не може да остане без последствие. Не трябва да остава без последствие.
 
Докато всички оплакват ЦСКА и живеят с мъката и битовизма на „червените“, някак в сенките остана другият изваден от елита и напъхан в аматьорския футбол софийски гранд - „Локомотив“ (София). 

Клуб с доста голяма история и традиции, произвел не един и двама футболисти на България. Клуб, който завърши трети миналата година в шампионата, а бе „забравен“ от БФС и играчите сами си връчиха медалите за третото място на церемония, която сами си организираха за сбогом с верните фенове. 

Ако това не ни кара да се чувстваме неудобно, то трябваше да ни накарат сълзите в очите на футболистите и на легендата Кристиян Добрев, който е юноша на клуба, негов дългогодишен капитан и лидер, а сега директор. 

Преди два дни „Локомотив“ стигна до там, че да няма пари да си плати разноските по мач за купата на България в най-ниското ниво на турнира. Да трябва човек като Добрев да разчита на карта, дадена му от някакви анонимни босове, които му подхвърлят 318 лева, за да проведе мача. И той да трябва да тича час по час до банкомата, за да види има ли пари, или няма. Накрая съперникът „Септември“ да плати мача не на някой селски отбор, а на „Локомитив“ (София) – четирикратен шампион на България, неколкократен носител на купата на България и 1/4-финалист в турнира за купата на УЕФА. 

Това е толкова обидно, че не може да остане без последствие. Не трябва да остава без последствие. 

„Локомотив“ (София) трябва да го има и пак да се пее: „Хей, помните ли Котето и Начко, и славния червено-черен тим... и нека Бог да бъде милостив, когато нас ни няма на земята, шампион да е пак „Локомотив“! 
Футболистите на „Локо“ (Сф) плачат горчиво, след като са останали без лиценз и от БФС не счетоха за необходимо да им връчат медалите

"Монитор"

Няма коментари:

Публикуване на коментар