Зима

Зима
Пролет

5 август 2015 г.

„Пет протеста“ във Варна?! Верно?

Бре, да му се не види! „Пет протеста“ във Варна, сесията „окупирана“, пищят медии, дето все някаква дописка трябва да осребрят през пустото августовско време.
 
Сетила се Мара да се побара… – те това е положението в т.нар. морска столица.

„Дежурни“ протестиращи, които изобщо нямат нищо общо с някаква извадка на Варна, и които са задействани винаги, когато трябва, да го играят „революционери“. Цирк „Пунта Мара“.
 

Защото, отсега АФЕРА ви го казва – същият тоя „византийски“ град пак ще си ги избере, както си ги избра и преди две години – даже и с неизлизането си да гласува на изборите.
 

Цялата тая дунанма е толкова смешна и измислена, че дори не е за коментиране. Варна „протестирала“? Може да го каже само телевизия, която не живее във Варна. Това, че няколко групи и агитки демонстрират мускули, е просто „екшън“ в лятно кино.
 

Елате да ги видите през октомври! Същите тия „протестиращи“, дето ако са истински протестиращи няма да се приберат от улиците денонощно срещу МАФИЯТА, която управлява града. Елате да ги видите как още през септември ще се ууууу!-сукват за кинти от тоя и оня, и Варна пак ще си избере СИМБИОЗАТА.
 

Какво да кажеш за град, който изгони с камъни Кирил Йорданов и Бойко Борисов от власт, и три месеца по-късно гласува за… ГЕРБ!
 

АФЕРА оставя отразяването на поредната шушумигова „революция“ на боко/пеевско/кралевските медии. 

Оборотна да ви е работата!


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар