Зима

Зима
Пролет

30 август 2015 г.

Шишкови етюди. Доган и "Бойко" връткат здраво шляканата публика, "КОЙ" ще стане И президент

Изкуфелите "академични" кратуни са ясни. Долнопробните курви в "журналистиката" - още повече.
 
Безпощадно ясно е и друго - "публиката" е омаломощена интелектуално, пардон, не толкова от горещините, колкото е дамлосана от безпределната наглост на овластените "доброкачествени нищожества" (Емил Чоран). 

Пеевски си отивал, брех. Преосветили го били. Пръждосвали го. Леле, мале. "Става страшно", както се празнят всекичасно медийните му чурчовци.

КОЙ да помни реченото от Бойко Борисов за Делян Пеевски в "онова интервю" в ефира на "Нова"? КОЙ? Тълпи от манкурти са налазили "публичното пространство". Злокобна безпаметност. В същото време разни "академици" обявяват Бойко Борисов за "Боко Тиквата", пропускайки да забележат, че не са нищо повече от озадачени безличия, давещи се в блатото на всекидневното си глупашко "учудване" - как така те са толкова неустоимо "умни", ех, а ги врътка една банкенска "Тиква". Как така?

Шишковите етюди са поредната гавраджийска гаргара на Ахмед с претенциозните "академични" тъпаци. Очеизвадно е за внимателните скептици и добропорядъчните циници "в рамките на прогреса", без пардон, че Доган и "Бойко" за пореден път връткат "публиката". Борисов подготвя глациса за бъдещите бутафорни битки. Театралното МНИМО извеждане на Делян Славчев Пеевски от Играта е тактически ход - Бойко Методиев Борисов смята, че така ДПС ще стане приемливо за "работа с него". Не е ли сладурчо "Бойко", мамин златен.

Делян Пеевски отново трябва да изиграе ролята на "лошото момче". На неговия фон "Бойко" и Доган вероятно се изживяват като възжеланите "герои" на ехалето. Като как точно Пеевски на Доган излиза от политиката, след като лъсва отново и отново, че Ахмед държи в безцеремонните си кунки КОНТРОЛНИЯ ПАКЕТ "АКЦИИ" НА ДЪРЖАВАТА, изливайки потоци презрение връз ШЛЯКАНАТА "ПУБЛИКА"? Как? "Академичните" кратуни не обаждат. 


С подобен олигофренски "материал" Ахмед и "Бойко" могат да властват до пълното си физиологично изчерпване.


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар