Зима

Зима
Пролет

22 август 2015 г.

Десетте характеристики на независимата жена

Съвременните жени са амбициозни, властни, еманципирани и самостоятелни. Те не са раними и беззащитни като дамите от предишните поколения.

Днешните представителки на нежния пол не се страхуват да хванат бика за рогата или казано с други думи - да преследват целите си, каквото и да им коства това, но именно това прави света по-интересен.

Ако започвате връзка с такава жена  трябва да имате предвид някои нейни характеристики, за да не се изненадате в последствие.

Ето и 10 от тях:

1. Тази жена не е толерантна към нелоялното поведение.

Целеустремената жена няма да търпи мъж, който ще ѝ играе игрички, ще я мотае или подвежда. Тя нито разполага с време, нито има желание да се справя с подобни глупости.

2. Тя не вярва в извиненията.

Не се опитвайте да се извинявате за поведението си на такава Алфа жена, защото това няма да доведе до никъде. Този тип жени просто няма да преживеят лесно факта, че сте направили грешка спрямо тях. Издъните ли се веднъж, те ще ви подозират до край!

3. Тя е безстрашна.

Тази дама не може да бъде уплашена лесно. Тя е горда, оправна и целеустремена и не се отказва лесно. Когато тази жена пожелае истински нещо, тя винаги прави така, че да го получи.

4. Тя често е безкомпромисна.

Този тип жени не се вълнуват особено от мнението на другите за собствените си действия и решения. Може да им е трудно да преглътнат неодобрението към себе си, но това няма да промени позицията им. Когато са убедени в нещо, те са твърдоглави и не се опитват да угодят на другите.

5. Тя изисква уважение.

С тази жена трябва да се внимава, защото ако я обидите или се държите снизходително с нея, тя няма да ви го прости. Този тип уверени дами очакват да бъдат третирани добре винаги.

6. Тя не е отстъпчива по време на конфликти.

Тези жени си отстояват мнението и са верни на своите убеждения. Те са много упорити, но се уповават на логиката и водят споровете си по един цивилизован, зрял начин.

7. Тя не се страхува да не нарани нечии чувства.

Тези жени са откровени и директни. Те няма да премълчат някаква истина, само за да не ви накарат да се чувствате некомфортно.

8. Тя не се страхува да бъде по-успешна от партньора си.

Целеустремените жени са амбициозни и властни, а това често ги прави успешни в кариерата. Ако излизате с такава жена, не трябва да се чувствате застрашени от нейните успехи, а трябва да се гордеете с тях. Иначе тя няма да ви изтърпи дълго. Освен това тези жени нямат проблем да бъдат с мъже, които изкарват по-малко пари от тях, стига да получават уважение, обич и подкрепа у дома.

9. Тя е много освободена сексуално жена.

Целеустремените жени не са срамежливи и когато искат секс си го казват директно. Освен това те са склонни на приключения в интимния си живот и като цяло са по-разкрепостени.

10. Тя е властна, а не е кучка.

Много мъже смятат, че властните жени са студени, зли и агресивни кучки, но това изобщо не е така. Това че една жена е силна и независима, не означава, че е лоша по природа. Всъщност тя може да бъде супер мила, нежна, грижовна, любвеобвилна и добра към мъжа, когото си е избрала за свой партньор в живота.


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар