Зима

Зима
Пролет

19 август 2015 г.

Алтен Алиева напуснала Ахмед Доган, ах, недей

Дреме им на българите за поредната напъдена "булка" на Ахмед Ага...
 
"Шиши" дали не е дал пътя на Цвети, да не бъде, кахърят се почитателите на най-елегантния и ерудиран български политик, вервайте. 

Щото "шишковците" се давят в Сапунката: Алтен Алиева напуснала Ахмед Доган, ах, недей. 

Август. Горещините явно не понасят на Сокола. Така беше и през жегавото лято на 1994 г. - то не бяха "трудовашки" недопрепрани презервативи, не беше размятване на чаршафи. 

Не може да случи Ахмед Ага на жена-философка, да прощавате за гаргарно-гавраджийския оксюморон. Айсехел - друм, Ширин - пътя, сега и Алтен.

"Алтен Алиева напусна Ахмед Доган. Макар че Алтен Алиева никога досега да не е признавала връзката си с Ахмед Доган, тя не беше тайна за никого и беше обществена тайна. Оказва се обаче, че за нея е по-лесно да разкрие, че двамата вече са разделени, отколкото, че са били интимни, пише списание Story в новия си брой.", реди "Блясък".
 

"Не търсете сензации. Хората се събират и разделят. Просто дойде време да се разделим. Връзката ни се изхаби и приключихме. Това е мой осъзнат избор. Сложихме точка. Не е имало конкретна причина, нито от моя, нито от негова страна", така Алтен Алиева обяснява случващото се в личния й живот," пише "Блясък". И?

Мъжката половина на целокупния български народ ще си го мести колективно и угрижено като за загоряла "сръбска вдовица" за бавни и мноооого тъжни, ех, удоволствия. 


Дреме им на българите за поредната напъдена "булка" на Ахмед Ага. Сякаш не са били атакувани със заглавия от "жълти газети" - "Доган и Алтен стягат сватба". Направо я стегнаха - като корсет, въх, за корпулентната снага на Делян Пеевски.


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар