Зима

Зима
Пролет

30 август 2015 г.

Който лъже във Варна не му се отварят колесниците!

Не могъл да излети, уауууууу, премиерът – „Слънце“ от Варна. 

 
Не му се отворили нам си колко колесника, ама той запазил хладнокръвие, полюционират журналята на Пеевски, ай, щели „по корем“ да кацнат в „по-тихите“ вълни на Бургас, отколкото във Варна, продължават да кретенясват журналята пигови.
 

А е простичко. Знаци, майни, знаци, подгъзурници!
 

Който лъже във Варна не му се отварят колесниците.
 

"Бойко Борисов демонстрира банкенско самочувствие пред „дръжките на микрофони“ в „морската столица“. „Вашата Спортна зала е кристален образ на това, което е била Варна. Без основи и готова да рухне. Ако отидете сега да видите как изглежда – това ще се случи и с Варна. Направихме го със София, с Бургас, с Пловдив и Русе. До година и половина – две ще го направим и с Варна", рекъл Борисов, пише www.bgsniper.com

Преди седмица АФЕРА написа истината – че точно „Дебеловратия“, известен и като Кралев, и приятелската фирма на Борисов извършиха безумен ремонт на ДКС – Варна, почвайки от всичко друго, но не от основите на Спортната зала, и сега с кофи цимент се пълнят основите – упражнение за малоумни. Апропо, „дръжките на микрофони“, след като като посрани лигавотеха днес Борисов в Шведския хотел, демонстрираха „храброст“, ах, ти да видиш, иронизирайки го във… Фейсбук. 

„Смели“ „дръжки на микрофони“ – толкова, че да си ги вземе с него на падащия Фалкон.

Ето и публикацията на АФЕРА: „БЕЗУМИЕ „ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ“ ПРИ РЕМОНТА НА ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА И СПОРТА. ОСНОВИТЕ ПРОПАДАТ, СПОРТНАТА ЗАЛА МОЖЕ ДА РУХНЕ, НОСЯТ КОФИ С БЕТОН, СЛЕД НАЛЕТИ 13 МИЛИОНА!!!“

Да, Борисов, Спортната зала е кристален образ на това КАК СЕ КРАДЕШЕ ВЪВ ВАРНА ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ – И ПРИ КИРИЛ ЙОРДАНОВ, И ПРИ ИВАН ПОРТНИХ.
 

Следващият път, когато излъжеш нагло във Варна, може да се наложи не по корем да се приземяваш, а по задник.


Afera.bg, колаж: Георги Динев

Няма коментари:

Публикуване на коментар