Зима

Зима
Пролет

21 август 2015 г.

Борисов се изхабява заради гушкането с ДПС и мърсуването с Шишко Дебелянски

Дразнел се премирът Борисов, когато го атакували за негласна коалиция с ДПС...
 
 Бойко Борисов излъчваше страх в петък сутринта. 

Лидерът на ГЕРБ очевидно се страхува да не би да се издъни в някои областни центрове заради гушкането с ДПС и мърсуването с Шишко Дебелянски. Дразнел се премирът Борисов, когато го атакували за негласна коалиция с ДПС. 

Ами да не мърсуват с Дебелян тогава под благия взор на другарчето му - Сашо Котарака. Да не би Б.Б. да смята, че врътките не са известни, че не се знае за комбините в задкулисието, че не са тайни договорките?

"Какво му е на Цецо Цветанов за вътрешен министър. В един момент обществото се вдигна. Рано или късно постепенно човек се изхабява, изхабява и идва време да дойде друг... С назначаването му за шеф на ДАНС взриви цялото общество. Сега да седне някой да го защитава...". 


Бойко Борисов е душа пич, да знаете, тръшка се миличкият за изхабяването на Делян Пеевски, но не смее именцето му да произнесе. Ало, Борисов, за своето изхабяване се безпокой - заради смрадливите гушкания с депесарите и Делян Пеевски се притеснявай.

"Казваме едно благодаря и спираме да правимЕ кардинални изводи. Това са неща, които ме дразнят изключително много. Аз съм единственият, който не е правил коалиция с ДПС.". 


Е, не може да не е единственият "Бойко", когото дашни списуватели го редят като "Монумента". Борисов си е Единствен по определение, а за негови "наставници" ще си изядат чурките клюмнали дузина близачи в пенсионна възраст.

"При този насипен парламент, се налага да се ползват и другите партии, в случая ДПС се присъедини да правим съдебната реформа. Единственият, който не прави коалиция с ДПС, съм аз. Когато направят нещо добро: "Ефенди, мерси и дотам".", бърбори Бойко Борисов и се надява някой да му повярва. 


Кофталното за Борисов е, че няма здравомислещ българин, който да повярва, че Ефенди ще гласува за "мерси". Няма такъв филм при ДПС - от времето на Илия Павлов та до "наследника" му Шишко Дебелянски.

Бойко Борисов първо да се оправи с Делян Пеевски за погването на "Мамин Ваньо" в Пловдив, а сетне да се кахъри публично, че приятелчето му се било изхабило, ах, недей, защото го пуснали по Пързалката с назначаването в ДАНС. 


Ако "Бойко" се надява, че прислужниците на Дебелян са приключили с акциите срещу "Ванко на Тъста", лъже се съдбовно. Екшъните във Варна тепърва предстоят - да видим кой ще се изхаби, леле, леле, заради "негласната" подкрепа на депесарски политически мастии. 


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар