Зима

Зима
Пролет

14 септември 2015 г.

След форума на ГЕРБ оправдаха Цветанов (галерия)

Очевидно знае с кого да се прегръща и да го сочи с пръстче: Ханс-Петер Ул

Как само се е навел "Бойко", докато "Цветан" се прегръща с Ханс-Петер Ул!

Има ли изненадани? Металните нотки в гласа на Цветан Цветанов по време на форума на ГЕРБ в неделя озадачиха мнозина. "Този не се ли отвива пред Бойко? Да не го хързулнат пак с двойната преплетка "Костинброд"?", питаха се на глас високопоставени гербаджии. Никога Цв.Цв. не си е позволявал да говори така в присъствието на Б.Б. НИКОГА!

Ханс-Петер Ул сочи Цветан Цветанов

Защо точно сега си го позволи. "Бойко" дефилира в позата на "бигбос", но "Цветан" се ръкува с всички, покрай които минава. С всички. Това е знак, разбира се - "Тази партия аз съм я изградил и аз я поддържам в името на Боса!".


"Вторият" в ГЕРБ сочи - "Това е човекът!"

Очевидно Цветан Цветанов знае с кого да се прегръща и да го сочи с пръстче: Ханс-Петер Ул. Влиятелният германски политик, който контролира изборната машина на партията в Бавария, от която зависи канцлерката Ангела Меркел, застана плътно зад Цветан Цветанов. Защо?


Ханс-Петер Ул бе неотлъчно край Цв.Цв.

Бойко Борисов очевидно трябва да се притесни. След американците в Държавния департамент и Белия дом, които дори неприлично подчертават, че предпочитат да си имат работа с Цветанов, а не с него, същата линия възприемат и хората на Меркел. Да не са й реднали нещо за "старата чанта"? Бойко Борисов странно се е навел, докато Цветан Цветанов и Ханс-Петер Ул се прегръщат толкова топло, че чак горещо. Стиска ли забки "Бойко"? Е, и?

Софийският апелативен съд оправда бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов по обвинението, че е осуетил наказателно преследване срещу бившия директор на РЗ БОП-Велико Търново Орлин Тодоров. Цветанов е оневинен по всички обвинения, пише "Дарик".


Упътването бе преди соченето с пръстВ процеса за шестте "не"-та, както стана известен случаят, Цветанов беше осъден от две последователни инстанции на 4 години затвор. Върховният касационен съд обаче върна делото на предходната инстанция за ново разглеждане с мотива, че присъдата на Цветанов не постановена безпристрастно. Съдът отмени присъдата на Цветанов и върна делото за ново разглеждане.

Фоткане пред кадро с "Бойко" и "Данчето"

Тази сутрин като свидетели по делото се явиха Станимир Флоров - бивш шеф на ГДБОП, и Петър Христов.

"Времето е наше" 2 ли гледаме?

Двамата бяха разпитани, за да се установи дали, отказвайки да разпореди подслушване на бившия шеф на антимафиотите във Велико Търново Орлин Тодоров, Цветанов е сложил чадър над него.

Цветан Цветанов овладява залата

По-рано адвокатът на Цветанов - Менко Менков, заяви, че обвинителният акт срещу довереника му не почива на законова основа и министърът на вътрешните работи е имал право да действа при оперативна самостоятелност. На обратното мнение е прокуратурата, откъдето смятат, че Цветанов е нямал правомощията да откаже прилагането на СРС, след като това вече е било разрешено от съда.

Леле, леле - Фандъкова почти "влюбено" гледка Цветанов. Къде гледаш, Борисов?

Днешното решение може да се протестира от обвинението пред Върховния касационен съд.

Цветанов сериозен, "Бойко" мрачен "бос", а Фандъкова смирена като в манастирска обител - какъв етюд-триптих!

Две съдебни инстанции осъдиха Цветан Цветанов на 4 години затвор, но Върховият касационен съд  отмени присъдата и върна делото за повторно разглеждане на Апелативния съд. На предишното заседание беше разпитан бившия главен секретар в мандата на Цветанов - Калин Георгиев.

                                      "Четиримата големи"

С разпитите магистратите трябва да изяснят дали, отказвайки да разпореди подслушване на бившия шеф на антимафиотите във Велико Търново Орлин Тодоров, поставяйки шест пъти "Не" под разрешени от съдия СРС, бившият вътрешен министър е сложил чадър над него заради близостта на Тодоров със Станимир Флоров.

                                     Леле, смях, леле "зеле"...

Паметливи наблюдатели припомниха изказвания на Ханс-Петер Ул за приятеля му, който бе и негов клиент, Цветан Цветанов. Според него обвинението е политическо, делото е политическо. "Обстоятелството, че нападението срещу него, се случи по време на предизборната борба, бих казал, че кампанията започна доста противозаконно. На мен ми се струва, че прокуратурата взе партийна страна в демократичния процес на изборите.", редна Ул.

"Прокуратурата не е партия, тя трябва да разследва и за всичко останало следва да мълчи.", коментира на 28 ноември 2011 г. Ханс Петер Ул. Апропо. Къде "изчезна" главният прокурор Сотир Цацаров. Как, и дали изобощо, ще коментира развитието на събитията?

Борисов - "бигбос", Цветанов - "човекът-партия"...

Адвокатът заяви, че познава Цветанов от много години. "Работил съм с него много тясно. Бях впечатлен от начина, по който води борбата с престъпността. По време на неговото управление като вътрешен министър имаше големи успехи. Успя да издигне България като я отдалечи от организираната престъпност, от корупцията в посока на една правова държава", разхвалваше клиента си Ханс-Петер Ул по времето, когато медийните трубадури на властта представяха Делян Пеевски като "човека-държава". Соченето с пръст към Цв.Цв. от трибуната на парламента беше "обвинителния етюд" на Д.П. И?

На Пеевски му остана "резването" на речта на "Бойко"

Как какво? Резнаха излъчването на речта на Бойко Борисов по време на гербаджийския форум в "Арена Армеец" - прехвърлиха на мача между световно известния "Чико"-Бяга и "ЦСКА". Цв.Цв. мина метър, не го резнаха, а медиите, контролирани от "шишковците" за пореден път "обърнаха палачинката" и се вживяха в ролята на негови "защитници".

Само като си спомним какво ни редна на 26 юли тази година след пресконференцията във Варна - "Ама на мен ли ми говориш за натиск от Пеевски. Ти нямаше да издържиш, ако ти бяха направили същото.".

Всеки знае себе си. Ние не сме спрели да атакуваме "Шишко" - както винаги, независимо дали официално е на власт, или върти "схеми" с "Котараците" и чрез тях с "Бойко". Както и да е. Соченето с пръст на Делян Пеевски засега се проваля. Да видим дали обвинението ще протестира оправдателната присъда пред Върховния касационен съд. Засега соченето с пръстче на Цв.Цв. печели. Да видим. Сега Цв.Цв. се фотка с гербаджийки-хубавици. И?


bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар