Зима

Зима
Пролет

25 септември 2015 г.

Фелациото - новата "образователна" игра в училище!

Време е да организираме Олимпиади по "Дълбоко гърло" и "Далекобойна пушка"!

Спомняте ли си на какво сте си играли, когато сте били в пети клас? Футбол, баскетбол, волейбол, народна топка, дама... Нали?

Било ви е интересно, запазили сте незабравими спомени в съзнанието си и до днес.

А знаете ли на какво си играят днес децата в училище? На "Торта без свещички". И не, не си мислете, че малчуганите се учат да готвят. Нищо подобно. За игра става дума, но явно копирана от някое японско аниме.

Момчетата се събират в кръг, събуват си панталоните и си вадят „свещичките”. Едно момиче пък застава в центъра. Нейната задача е да задоволи орално всичките си приятелчета, пише „Телеграф”. Уловката е, че това трябва да стане за време. Ако не успее да ги накара да свършат за определените минути, то трябва да „захлупи” тези, които не е "угасила", т.е. да прави секс с тях. Един вид тя се превръща в тортата, в която се набучват.

Забавно, нали? Забавно и поучително, бихме казали ние. Така де, момичетата се научават да гълтат, още преди да са се научили да мислят, а освен това се учат да бъдат изпълнителни и да разпределят правилно времето си. Все ценни уроци!

А що се отнася до момчетата, те добиват ценни качества: например, да не  бъдат егоисти и да споделят това, което имат, с останалите. Също така, на тях вече няма да им се налага да гледат порно, защото ще свършват всеки път, когато някое гадже ги покани на сладкарница.

Стажант-учител в столично школо разказва, че тази игра е причинила много бременности при момичетата между пети и седми клас.

Най-вероятно момиченцата са искали да си имат братче или сестриче, но след като техните не са отвърнали на молбите им, са решили сами да си направят бебе. Какво пък толкова?

За тази игра са чували преподаватели и тийнейджъри и в елитна пловдивска гимназия, както и в Бургас. „Хващали сме да го правят в тоалетните и в класните стаи след часовете. Наказваме ги, но това не значи, че не се събират да духат „свещички” и в къщите си, та дори и в парковете”, убедени са учителите.

И на това може да погледнем игриво и положително - нали са на чист въздух, а не пред компютрите! Очите им не се натоварват. Е, може би малко ги заболяват коленцата, но нищо, поне ще се калят. И без това цял живот после ще клечат...

Учениците пък искрено се забавляват със секс игрите, които практикуват в междучасието и след училище. 


„Събираме се у някого – момчета и момичета, и започваме да мастурбираме. Който свърши последен се смята за победител. Наградата му е да си избере с кого да прави секс”, обяснява 13-годишната Антония. Тя вече поне 5 пъти е участвала, като два пъти са я избирали да прави секс.

Каква гордост, каква чест! Време е да им организират Олимпиада, стига нЕкви математици и физици само са се фукали!

„Първият ми път беше преди година. Направих го с едно по-опитно момче, което не харесвах, но знаех, че ще ме научи на много неща”, допълва момичето.

Точно така, мацка, не е важно да харесваш някого, важното е той на какво ще те научи. А 14-годишните знаят много неща, така е.

60% от младежите между 12 и 18 години водят активен сексуален живот, показва проучване на великотърновски лекари за миналата година. 56% от тях не използват презерватив, защото „намаляват удоволствието” или защото партньорът им „не обичал”.

Така е, без презерватив е по-яко, пък и бонусите се увеличават - я сифилис, я спинче, я нещо друго. Да има, да се чувства изобилие!

И само да сме чули после някой да се оплаква от днешна младеж! 


Толкова старание в обучението и образованието, дори и извън училище, заслужава само похвала!



Ванина Дончева, No-comment.bg

1 коментар: