Зима

Зима
Пролет

13 септември 2015 г.

Истината зад флиртуването на мъжете

Много мъже страдат от липса на въображение и свалят жени по баровете с клишета.
 
Други пък използват глуповати и прекалено директни фрази, които са чували от свои приятели и смятат, че им помагат да прикрият истинските им намерения и въпроси. 

Уви, жените не са глупави и рядко се оставят да бъдат заблудени. И все пак нека преговорим още веднъж какво се крие зад флиртаджийските фрази на наточените ергени:

„На моя приятел му липсва увереност да те заговори...“ – Харесваш ли срамежливи мъже? Ако не, то аз не съм сред тях и освен това съм необвързан.

„Не ме бива в представянията, да те почерпя с нещо вместо това?“ – Да се надяваме, че като пийнеш ще бъдеш по-разговорлива и по-малко критична и ще поведеш разговор с мен.

„Мислех да поговоря само с една от вас, но възнамерявам да впечатля и двете ви“ – В случай, че тази която харесах ме отреже, поне имам втори вариант.

„Толкова си хубава, че ме оставяш без думи!“ – Може би ако се приближа към теб, ще ме поканиш да седна и ще се поопознаем.

„Опитвам се да разбера повече за теб, за да видя дали ще си паснем“ – Добре де, ще те оставя да си дрънкаш и ще се правя на добър слушател, докато се разкараме оттук.

„Купих ти това питие, за да не можеш да ми откажеш“ – Хайде сега ме очаровай преди да си го изпила.

„Наблюдавах те дълго време преди да се осмеля да дойда при теб“ – Зяпах с отворена уста, но Слава Богу не го забеляза... вероятно, защото беше прекалено заета с питието си.

„Не приемам добре отказите, така че няма да те каня на среща, но може да се помотаем заедно“ – Не искам нищо сериозно, а и среща означава, че трябва да се „навъртам наоколо“ след секса.

„Надявах се да дойдеш и да ме заговориш“ – Защото съм мързелив и ми се ще да свършиш цялата работа.

„Прави ми се секс тази вечер“ – Ако няма да ми помогнеш, по-добре ми го кажи отсега, за да не губя излишно време.


Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар