Зима

Зима
Пролет

12 септември 2015 г.

Съботен бис (галерия)

Няма зърнена криза при Николета, Алисия с рога и още...

Септември вече дойде с гръмотевици и дъжд, но в шоубизнеса си е суховато като в Сахара. Познатите самохвалства, изневери и интрижки. То пък в Щатите да не е по-различно? Може би само в банковите сметки на т.нар. звезди.

Не се оплаквам като външен наблюдател, и през тази седмица родните знаменитости се разписаха подобаващо, а част от тях още в неделя Big Brother ще ги закичи със званието ВИП. На свинче-звънче, ама си е друго да го имаш във визитката и то само срещу усилието да лежиш и да подпръцкваш на дивани и фотьойли в затворено пространство. Но за тях - другата седмица.

Вече бяхме позабравили драмата на Алисия и Ники Михайлов, които през някакъв период мислят за деца, а после се разделят. Та тази седмица разбрахме, че контузеният вратар на националния отбор няма проблеми под чаршафите и не се притеснявал от допълнително разтежение. Михайлов изневерил на Алисия с една от най-близките й приятелки - моделката Александра. Не се ангажираме какъв модел е - то всяка втора у нас е модел. Както се казва агенции малко, топмодели - бол. Та въпросната Алекс била най-добрата приятелка на Алисия, но така е по филмите - трябва си любовен триъгълник. И третият ъгъл, не се споменава колко градуса е, се оказал Никито. За него отдавна се твърди, че ангелът му е слаб, но той самият не смята така. Дори мисли за семейство като улегнал и примерен мъж.

Приятелката на Алисия, а преспала ли е с Михайлов?

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/09/12/syboten-bis.276280

Приятелката на Алисия, а преспала ли е с Михайлов?

Продължаваме със скачения съд на Алисия - Николета. Тя се изявава като блогърка, или по-скоро отговаря на фенчета. С две думи - време за самореклама. Ето нейните размисли за сълзите на богаташите, с които по принцип хич няма общо. "Ако се има предвид материално богатите хора - предполагам, че плачат от самота и от грандоманщина, радвам се, че тези чувства са ми непознати". Тя не забравя и своите последователи, които зяпат екраните с надеждата за едно зърно повече. И не бяха разочаровани. Вездесъщата Ники си пусна селфи по нощничка с всичко необходимо за нейните поклонници.
Николета е далеч от самотата на богаташите

С изненада разбрахме, че фолкпевицата Анелия пък е доста далеч от суетата. Била се отдала на духовен живот. Още по-изненадващо е, че чете литература за духовното извисяване и всякакъв тип книги за засилване на положителните енергии у човека. Тя имала намерение да обогати знанията си в езотеричната област и психологията. Но защо ли ми се струва, че е някакъв PR, защото има все още живи журналисти, които помнят, че тя бе една от двете фолкпевици със забрана да дава интервюта на живо. Познайте защо. А другата? Другата й бе най-близката приятелка в един период, подхождаха си интелектуално отвсякъде. Но пък човек се учи докато е жив. И за финал по темата за Анелия и духовното - злите езици донасят, че обогатяването свише има дъх на майонеза. Просто зли езици...
Анелия търси духовното, но има ли вкус на майонеза?

И да вземе пример от Азис, който от всяка ситуация извлича PR дивиденти. Стане етнически конфликт - Азис и той циганин. Върви преселение на бежанци из цяла Европа - Аз пак в темата. Той се оплака, че го сбъркали с бежанец и го нарекли "маймуна" докато се разхождал в планината. "Чух един човек да казва: „Тези маймуни и до Витоша ли стигнаха бе, защо не си седят по пещерите в държавите си". Визирайки мен, разбира се, и вземайки ме за бежанец. На чист български му отвърнах, че маймуната в случая е той и, ако не беше със семейството си, щях да го изложа доста повече", драматизира Азис. Ей, той за бежанци ли ни смята или за обикновени маймуни? Всъщност, браво, така се прави, за да си в медиите.

Вече отшумяла бежанската история той ни зарадва и със снимка в легло с Преслава. Дали пък не й е давал акъл как да не играе "на столици" във VIP Brother, че с Деси Слава влязоха във вечната класация за най-дбри по география.

Азис в едно легло с Преслава. "На столици" ли си играят?

Неговият колега Галин пък си има друг дерт. С кого или коя си ляга е негов проблем, но пък медиите държат да го изкарат гей. След като бе замесен в афера с Наско Месечков сега нови източници го забъркаха с бивш бос на гей клуб в Пловдив и шефа на популярна мебелна верига. И както си четем за неговите мъжки похождения така разказът завършва с шокиращата новина, че той бил доста стреснат в период от живота си след като забременил 18-годишна фенка. Извод: Ако си правиш PR като гей, бъди гей докрай! Иначе става объркващо за публиката, а и фенките...

Лепа Брена пък се изцепи по родна телевизия, че България била нейната втора родина. Да, има фенове на сръбската музика в излишък, ама няма нужда от толкова подмазване. Ние си имаме Фики, Галена, Преслава, не ни е притрябвала Брена, колкото и лепа да е. И без това всичко на тия Балкани е турбо фолк, оставете ни да дишаме!

Иван Лаксин отново ни зарадва с възхитителния си език след булевардна публикация, че се разделя с Алекс Сърчаджиева. "Да, прави сте! Разделихме се с Александра! Защото я подлагах на домашен тормоз! Присадих и насила дървен крак, остригах я гола глава и я накарах да си вземе перука на заем от Сашка Васева, татуирах й на гърба "Аз обичам кучето на Бойко", избръснах и другия крак с косачка и я накарах да носи слиповете на Митьо Пищова! Карах я да яде непрекъснато сладолед с чесън и пържоли от мозайка! Да ви се изтаковам на жълтите ви парцали, Александра е най-лъчезарната, рефлективна, позитивна и прекрасна майка, актриса, водеща и съпруга! А, на мен ми яжте... деСЕРта". Вижда ви се цветисто? Само така ще му се обърне внимание. Пък и на Ласкин не му отиват кадифени изрази след клозетните разправии с Николета Лозанова.


 Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар