Зима

Зима
Пролет

6 септември 2015 г.

Единство, творчество и красота

Имате ли, имате ли и най-малко съмнение, душици, че нашето свидно отечество преживява истински нов ренесанс под чудодейното управление на обичното ни коалиционно правителство на историческия компромис, предвождано от нашия върховен управител и благодетел генерал-лейтенант премиера доктор Борисов.
 
Открива се, асфалтира се, фонтаните пея и светят, спортни зали, кладенци свещенни бликват, даже фекалиите, милички, станаха чудотворни и лековити. 

Всичко е единство, творчество и красота и детска планета, да не говорим пък за борбата с корупцията и волята за конституциннни промени, правосъдната реформа и отпора на хибридната война, който военното министерство провежда. 

Разбира се всичко постигнато не би могло да бъде осъществено и без дискретния чар и съдействие на модела КОЙ, който макар и демонтиран, съборен и налаган с чехли от прогресивното реформаторство,  като статуята на Саддам Хюсеин, продължава да играе градивна роля за стабилността на татковината, мнозинството, евроатлантическите устои ,че даже излезе на светло и в момента сияе и пращи от просперитет.

Божан Петров, БНР

Няма коментари:

Публикуване на коментар