Зима

Зима
Пролет

19 септември 2015 г.

Съботен бис (галерия)

Шоубизнесът по бели гащи - ретроградна Луна, сричащи звезди и Пенка

Високите температури все още ни карат да се озъртаме като плажен патрул за звезди по плажа, да изплакнем око в нечие хубаво тяло, да поздравим някой друг фитнес инструктор. 


Но, уви! Предлагат ни папарашката сензация на екипа на Николета Лозанова - мъжът на Мара Отварачката Християн Гущеров по бански. Кому е нужно подобна естетика? Не всички са манекени, но защо трябва да ни се натрапват телесата гущерови? Нека си останат само за неговата лудо влюбена съпруга. От предаването не съзнават ли, че с подобни кадри няма да направят живота ни по-хубав и щастлив? Ние дори няма да ви предложим това визуално изтезание, който иска - да си го намери. Лесно е.

На фона на трудното естетско начало с удоволствие преминаваме към Кичка Бодурова. Тя в момента е ВИП "брадърка" и явно е залегнало в договора с продуцентите да я представят като "легенда на няколко континента". Нека продуцентите седнат на детектора на лъжата и да отговорят на един елементарен въпрос - Колко хита могат да изброят на тази легенда? Българите често робуваме на определения като легенди и звезди, но моля ви се - Кичка не я слагайте редом до Емил Димитров, Лили Иванова и Васил Найденов. Дори и връзките им не трябва да връзва.

Дори и Луна не знае, че Кичка е звезда на няколко континента

Бодурова е толкова голяма звезда, че дори игнорира един объркан младеж като Джорджано. Нито го поздрави, нито му се представи. Ясно е и защо - този неможещ певец в момента е по-голяма легенда от Кичка. Засега само у нас, все още изпълнителят на "Отиваме на копон" не може да я задмине на другите континенти.

Случката обаче извади на повърхността отколешната противничка на естрадната певица - Рут Колева. Тя използва повода да обясни, че подобно държание не подхожда на никого, независимо дали си звезда, или не. Кичка най-вероятно й дреме на... шампанското. Тя си нагъва от пенливата напитка, замезвайки със сьомга по договорка с продуцентите. Същите тези продуценти обаче не са я предупредили, че съквартирант ще й бъде фолкпевицата Луна. Нямам идея Луната дали е в ретрограден Марс, ама силно влияе на адашката си. Тя си комуникира предимно с камерите и "храни" останалите. "Всички парадират с някакво финансово състояние, а виж как са облечени. Виж дебелата жена, как се е облякла с тая мрежа, а се прави на ВИП. На риба ли е тръгнала?", запита се Луна по адрес на Бодурова.

После пък се възмути от плеймейтката Светлана Василева, която предвидливо демонстрира, че при нея зърнена криза няма и услужливо се надупи по прашки срещу камерите на Големия брат. То трагедията е, че на тази възраст Светлана още срича, ама на кого му пука. Ценност у нас е да си плеймейтка, а не учителка.

Светлана Василева срича, но пък има естествени гърди

Колежката на Светлана - Моника Валериева, пък избухна с коментара, че всяка жена губи енергия за седем години като преспи с мъж. Ами, че то как тя е жива?
Мъдро от мъдрата Валериева. А тя как е жива?

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/09/19/syboten-bis.277006,image5#photo
Мъдро от мъдрата Валериева. А тя как е жива?
Луна "изплиска" и по отношение на Преслава и Иво Танев, които бяха заклеймени като убийци на... муха.

Ернестина Шинова пък сигурно и не подозира, че с едно изречение обобщи целия ни шоубизнес и ВИП персони - "Как е възможно милиони години еволюция и накрая... Николета Лозанова?". Очакваме актрисата да бъде закована от "Папараци" как си сипва бензин на колата, не дава мигач на някое кръстовище или си казва наздраве със съпруга си Андрей Слабаков сред облаци от цигарен дим. Да види тя що е то еволюция и има ли почва у нас.

По-младите сигурно не знаят, а и не бива да се натоварват с подобна информация, но навремето всяка новоизлюпена фолкзвезда (всички в този жанр са звезди, няма случайни) си правеше плоски PR от сорта "катаджия ме спря за висока скорост, но се разминах с картичка с автограф". Е, в жанра също има еволюция. "Звездата" Анастасия, която и да е тя, останала без бельо. Била на участие в провинцията и подла камериерка й свила гащите и сутиена. Та на бедната изпълнителка й се наложило да влиза в магазин, защото не обичала да ходи без бельо. Каква драма, но услужливи летописци на живота на Анастасия ни разочароват - нямало да тръгне по дирите на бикините. Ние пък предлагаме да смени сериала и да замени "Подли камериерки" с "Великолепният век". Току-виж някое маане стане хит.

Тази седмица достигна една неприятна новина за мъжката аудитория. Фолкзвездата Гергана била минала на "левия бряг". Очевидци се кълнат, че се натискала в столичен клуб с хостеса, като ласките били по-подходящи за усамотени в кревата любовници. Но нас не ни шокира, то си е нормално. Какво да очакваме, след като мъжете в България все повече намаляват, голяма част от добрите партии за фолк звезди и те са "лява резба"? То си стана модерно да си гей, пък и плътно зад теб стоят и добре известни международни организации. За да съдят ако някой те обиди, за да те изкарват различен и онеправдан, абе - да имаш права. Така че браво Гергана, браво Барби. И това е изход при тази криза за мъже.

Жалко, Гергана била на другия бряг

Завършваме с нещо ромско, за да не ни обвинят в расизъм и незачитане на техните шоу права.

Попаднахме на кадър на Пенка, за съжаление не помним фамилията й. Но пък знаем прякора й, който тя си измисли - Карибското тяло. След като демонстрира клубна разюзданост и сексуална освободеност, сега Пенка Карибското тяло ни извади на показ задните си части. За съжаление не е пуснала един PR да ни разясни целта на нуди акцията, но пък става за цвят в нашата галерия.

 Пенка Карибското тяло

Александър Попов,Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар