Зима

Зима
Пролет

26 септември 2015 г.

Пет художника, уловили ритъма на града (галерия)

Животът в града е наситен с много красота, романтика, мистерия и енергия.

При изгрев се събужда от шума и суетата. Възрастните бързат за работа, студентите за своите институти, децата - за училище, а по здрач всичко се трансформира - лумват ярките нощни светлини, в града настава мистична атмосфера.

AdMe.ru споделя произведенията на талантливи художници, които са съумели да уловят и предадат цялото това градско многообразие.

Акварелният реализъм на Тиери Дювал
 

Тиери Дювал е френски художник, влюбил се в живописта още от детството си. Учил е в областта на декоративните изкуства и работи като илюстратор в рекламна агенция в Париж, но рисува това, което обича: градовете на влюбените - Париж, Венеция. Тиери Дювал има своя ​​многопластова техника на наслагване на боята, което му позволява да създава картини с почти хиперреалистични детайли.  


Динамиката на големия град от Джереми Ман

Джереми Ман е съвременен американски художник, който е значителна фигура в света на изкуството. Той е получил одобрението на критиците и признанието на колекционери, а едно от произведения му е дори на корицата на американското списание "American Art Collector". Художникът работи в свой ​​собствен стил, който прави творбите му разпознаваеми от пръв поглед.  



Ярките цветове на Ричард Макнийл

Художникът Ричард Макнийл е роден през 1958 г. в град Уорчестър, Великобритания. За него се знае твърде малко, въпреки че негови картини красят овалния кабинет в Белия дом. Неговите творби са като една обиколка на Париж или Ню Йорк. Те са толкова красиви, че е просто невъзможно да откъснете поглед.  



Суматохата на града от Кал Гаджум

Либийският художник Кал Гаджум е роден в Триполи през 1968. Той проявява интерес към живописта в съвсем ранна възраст. Когато бил на 10 години, той участва в първия си художествен конкурс. Художникът сега живее в Канада, рисува градски пейзажи и натюрморти и не престава да усъвършенства своите методи в маслената живопис.  



Светлините на нощния град от Алексей Бутерский

Руският художник Алексей Бутерский е роден в Москва през 1974 г. Основната тема на творчеството му са градските пейзажи, които той рисува по изключително реалистичен начин. Благодарение на таланта си художникът с право принадлежи към елита на съвременните руски творци.  



Мanager.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар