Зима

Зима
Пролет

17 септември 2015 г.

Jeep пусна "нощните орли" във Франкфурт (галерия)

Американците показаха специални модификации на Cherokee и Renegade

Специални модификации с името Night Eagle на двата си кросовъра - Cherokee и Renegade, представи американският производител Jeep в рамките на автосалона във Франкфурт. 


И двата модела са получили боядисани в тъмно-сиво решетки на радиатора, корпуси на огледалата и блокове на фаровете срещу мъгла.

За Renegade Night Eagle освен белия, черния и жълт цвят на каросерията е предвиден и сив. Кросовърът е оборудван с кожен волан, специални седалки с електрическо регулиране, мултимедийна система UConnect с 5-инчов дисплей, климатик, круиз-контрол и заден парктроник. Моделът се предлага и със 17-инчови джанти.

Под капака е поставен 2,0-литров дизел с мощност 140 к.с., който работи в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела Active Drive 4x4. В зависимост от пазара версията Night Eagle ще се предлага и с 1,6-литров бензинов мотор, развиващ 120 к.с., както и с 1,4-литров, също бензинов, агрегат със 140 к.с.

Що се касае до Cherokee Night Eagle, той е налице в черен, бял, сребрист и гранитен цвят, както и със система UConnect с 8,4-инчов сензорен дисплей. Предвидена е и аудиосистема с 9 тонколони, кожен волан и двузонов климатик, а в оборудването са включени електрически огледала и врата на багажника.

За тази модификация е предвиден единствено турбодизел с обем 2,2 литра, чиято мощност е 185 и 200 к.с. Джантите при нея са 18-цолови.

 


Аutomedia.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар