Зима

Зима
Пролет

17 септември 2015 г.

От какъв зор Пеевски ще „реже уши“ на подгъзурните си журналя, като /му/ го лапат?!

Можеш ли да отрежеш ухо на евтина магистралка, която „свири“ срещу пет кинта?
 
„Пеевски щял да реже уши за критики срещу Борисов 

Разпореждане до всички в медиите на Делян Пеевски гласи хвалебствено да се обслужват предизборните кампании и на ДПС, и на ГЕРБ. Ако някой се отклони от указанията, ще режа уши, – заканил се депутатът-милионер на съвещание с медийни шефове. То било проведено преди няколко дни в известния като щаб-квартира на Пеевски х-л „Берлин“.“, пише сайта frognews.bg

Кофти „конспирация“ надушва АФЕРА. 


От какъв зор Пеевски ще „реже уши“ на подгъзурните си журналя „за критики срещу Борисов“, след като същите журналя не само не смеят да гъкнат, шукнат и мръднат, ами и по цял ден ходят с пълни усти, които /му/ го лапат?!
 

В „пеевската“ медийна „пикова“ „гвардия“ няма ни един храбър оловен войник, който да си позволи да напише и ред критика срещу Бойко Методиев Борисов. Какви ти уши тогава, братя и сестри? Можеш ли да отрежеш ухо на евтина магистралка, която „свири“ срещу пет кинта?
 

Що се отнася до „неправилните“ медии върху които Пеевски и компания нямат шансове да си положат дебелите задници, да им обадим под секрет, че „рязането на уши“ е от Боковата минала битност. 

Пеевски ще е е добре да се съсредоточи върху „путинското“ настояще, да не не пламне като свинче – фламбе!


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар