Зима

Зима
Пролет

28 октомври 2015 г.

Светльо Витков: Няма да се коалираме с никого

„Не обещаваме нищо, ще работим здраво. Не ми е било мечта да стана общински съветник, но трябва да се работи”
 
"С никого няма да се коалираме в Столичния общински съвет (СОС)." 

Това обяви в предаването „Тази сутрин” лидерът на „Глас народен” Светльо Витков. Почти сигурно неговата партия ще вкара двама съветници в СОС – самият Витков и Венцислав Мицов.

„Не обещаваме нищо, ще работим здраво. Не ми е било мечта да стана общински съветник, но трябва да се работи”, обяви Витков.

Той уточни, че „Глас народен” има успех в 11 общини, възможно е и да имат кмет – техен кандидат отива на балотаж в Дългопол.

„За вас може да е изненада нашият успех, но за нас това е работа от 2011 година. Това са петите поред избори, на които се явяваме”, коментира Мицов.

Той уточни, че предизборният клип на партията с Витков в банята и човекът с каруцата с банкнота в ръка всъщност е сериозен и тъжен към края. В малките градове вотът е купен и корпоративен, само в София купеният вот не е определящ, обяви Севтльо Витков.

Лидерът на „Глас народен” обяви, че партията му няма да помага на ГЕРБ в СОС. 


„Още когато създадохме партията, обявихме, че няма да се коалираме с никого. ГЕРБ нямат нужда от помощ, те управляват. Няма да подкрепяме и опозиционната БСП, ние ще сме коректив. В момента хората не знаят какви решение взима СОС”, уточни Витков.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар