Зима

Зима
Пролет

24 октомври 2015 г.

Съботен бис - галерия

Истерията "Филип Плейн", Кучкова и кой ще замени Чък Норис

Първият ни бис за тази седмица е за Елена Кучкова, която обобщи движението в родния шоубизнес. Мис Плеймейт е стигнала до извода, че е успяла - от момиче в малкото градче е станала някоя. Макар и с голота.

"Не бях типичната сексапилна мацка. При мен нещата бяха по-обрани", заяви тя в тв интервю и допълни, че й предстои дипломиране по икономика.

Аз лично нямам притеснение дали ще се реализира по специалността си при положение, че българската икономика е толкова затънала, че в блатото може да се намести една плеймейтка. Поне е по-красива от правилата някога стриптийз чиновничка във Външно министерство Лила Георгиева. Лила дори стана консул в Чикаго, така че Кучкова да дерзае - с още малко еротика и е готова за Световната банка.

Кучкова е успяла и бъдеща икономистка

Няма как да пропуснем шоуто VIP Brother, което ни направи на балъци за пореден път. Фолкпевицата Преслава се върнала в шоуто заради желанието на хората. За хонорар и роля - нито дума. А сега ще ни внушават, че с Гъмов ще се съешават. Дори бе вкаран драматизъм от страна на Преслава, че си поставяла на кантар кариерата. Мила Преслава, да бъдеш гадже на Гъмов по страшно ли е за кариерата, отколкото на Бирмата? Плюс това си свободна жена и на никого не би трябвало да му пука с кого мачкаш чаршафите. Драматургията с Гъмов е за наивници...
Какъв театър! Кариерата на Преслава зависела от Гъмов

Има далеч по-важен въпрос, който вълнува феновете на Кичка Бодурова - как да приличат на любимката си. Ами не е трудно, трябва само да си закупите Kichka Bodurova starter pack. Пакета съдържа сьомга, маслинова паста, прозрачна мрежеста блуза, българо-английски разговорник за САЩ и Канада и логото на "Сизър Палас". Като добавите във всяко второ изречение "Ю шад ап. Окей?" и вече образът е завършен.

Замислете се обаче дали трябва да попивате на риалити героини. Защото навремето известни с известността си станаха Тризначките. Вяра, Надежда и Любов прибраха 200 бона през 2007 година, но парите не водят до повече акъл. Когато черепната кухина е куха или запълнена с мозък без гънки просперитет не може да има и с милиони. Всъщност се оказа, че Тризначките са го закъсали с кредити и тепърва ги чакат съдебни дела. Човекът, който им осигури парите от Big Brother - Нико Тупарев, също ги е погнал за клевета, след като русите благоевградски амбиции го обвиниха, че "им пращал женени мъже и искал да ги прави проститутки в Лондон". Каква е истината ще се изяснява в съда, но когато преди години отвориха дума за Лондон трите девойки твърдяха, че ще учат и работят.

Тризначките фалираха, чакат ги дела

Плеймейтки, "модели" и фолкпевици учестиха дишането с историческата визита на дизайнера Филип Плейн. Facebook направо почерня от снимки на германеца с родни "звезди", които са успели да се щракнат. Любопитно е обаче да разберем, дали Плейн е успял да направи една обиколка из нощните клубове. За да се убеди лично колко вървежна му е марката. Не че го е усетил по приходите, защото парцалките са си менте. Досущ като голяма част от звездите ни.

Николета Лозанова също публикува фотос с Филип Плейн, което обаче доведе до война между нейни фенове и противници. "Няма начин да не се натрапиш, каквато си досада. Айде, да се изфукаме! Бузите ти увиснали като на булдог", атакува я млада жена. Защитниците на Николета пък заложиха на позната теза, че в България всичко е завист.

На Николета обаче й дреме на телевизионната кариера, нали трупа известност.

Филип Плейн и модното въдхновение Николета Лозанова

За наша голяма радост като тв водеща няма да се изявява Зорница Линдарева. Поне тя така обеща. То едва ли някой я е поканил, но тя пък си длъжна да уточни. Всъщност тръгнаха клюки, че се натиска за мястото на Джуджи, след като написа: "Гала, толкова красива и истинска". Линдарева, която се прочу като страна от любовен триъгълник в семейството на Жени Калканджиева и Тачо, обаче е категорична - "Това е една от малкото сфери, които не ме интересуват". Ние като зрители ти благодарим!
Зорница Линдарева (вдясно) няма да става тв водеща. Ура!

Познайте как фолкпевицата Мария ще промотира новия си албум? Ами, гола. Тя се съблече както майка я е родила заради обложката на "Твоите 100 лица". Мария се похвали, че не е издавала нов албум от 4 години. Ама тук идва и уловката - в новия албум няма нови песни. Събрани са й парчетата от последните години. За феновете остава пък да извадят някой лев, за да си имат в дискографията обложката с голата Мария. Друго си е на хартия.
Обложката на новия албум на Мария със стари песни.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/redakcia/2015/10/24/syboten-bis.280693,image7#photo

Обложката на новия албум на Мария със стари песни

Нали си знаете, че БГ Мамите ако нещо кажат е от обществено значение. А ако се притеснят, трябва да се притеснява цялата нация. Е, притеснени са, че поп певицата Мария Илиева е останала без коса. Прилагат и снимка, за да не се съмняваме, че е завист или избиване на комплекси на някоя плешива домакиня. Като арбитър няма как да не отсъдя, че за гривата, която развява в тв ефир си трябват екстеншъни. Така де, те не са предназначени само за фолкпевици.

Завършваме с Жан-Клод Ван Дам, който явно се гласи за заместник на Чък Норис. Той е убеден, че ако продължаваме да унищожаваме планетата със същата скорост, то до 50-60 години Земята ще бъде убита, а с нея и човешката раса. Но! Планетяни, Жан-Клод има план за действие и може да спаси света. Рецептата е заложена от Джордж Лукас още преди десетилетия в "Междузвездни войни" - трябва да се залага на светлата страна.

Ван Дам щял да лобира пред политиците да се обединят и да започнат да спасяват и опазват животинските видове.

"Щом хората видят, че политиците се държат по този начин, те също ще започнат да опазват животните и природата, да търсят правилния баланс с околната среда. Така Земята ще има по-дълъг живот, а с нея и човешката раса. Всеки политически лидер има сърце, съпруга, деца. Всеки човек на тази планета има и добра страна в себе си. Така че всички тези хора, които аз познавам – от човека, който паркира колата ми, до господин Путин или господин Обама, аз ги познавам лично и заедно можем да направим нещо. Защото това е последният ни шанс, можем да спасим света", заяви актьорът.

Жан-Клод ще спасява света

Ще ни извини, ама не вярваме точно политиците да се обединят, макар че българската действителност ни е го показала, че е възможно. У нас и най-големите противници могат да седнат да изпият едно помирително кафе. Но за повече власт и пари, а не да спасяват света. Най-добре е Жан-Клод да звънне на Чък Норис - с тях надеждата за спасение на света е реална!
 

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар