Зима

Зима
Пролет

31 октомври 2015 г.

Съботен бис (галерия)

При Гущерови скърца, Моника "пее", Преслава, а Николета и Филип Плейн?

Днес няма да се занимаваме с патриотичните напъни на силни в социалните мрежи майки и бащи, които нямат никакви проблеми и докато замезват сланинка в соц панелка громят този гаден празник Хелоуин. 


Те не са виновни, че от висотата на сивия си живот всичко цветно им "боде" очите. Няма да се гордеем и с Деня на Будителите, тъй като трябва да се връщаме с носталгия доста назад в миналото, когато е имало будители от плът и кръв. Днес ги няма и затова държавата ни продължава да е в будна кома.

От нея от време на време ни вадят само шоу будителите, които осмислят ежедневието ни. За нас е по-важно, че Андреа е напуснала "Пайнер", а не колко още милиарда заем взимаме и къде потъват.

Затова започваме седмичния обзор за душата, в който отново ще стане ясно, че и звездите страдат, вършат глупости... 


Абе и те едни звезди!

Започваме с фолкпевицата Преслава, която може да сложи в малкия си джоб всички титуловащи се натокани и напомпани "модели" на тема красота. Ама ето, че и тя си има комплекси. Защото била родена в Добрич и в началото на кариерата се чудела как да прикрие акцента си. Ами няма какво да се притеснява, за разлика от 90% от моделките поне селското стопанство не страда за нея и тя си намери мястото в шоубизнеса.

Преслава може да сложи в малкия си джоб "моделките"

Но няма как да не наточим клавиш като видим амбицията нейна колежка да става Моника Валериева. Включи се в една песен на позабравения Джордан, че и по участия тръгна. Музикалните педагози биха се изчервили от напъните й да се нарече певица, но те отдавна нямат думата. Щом и Джорджано се "скъсва" от клубни концерти, то Моника си е направо Монсерат Кабайе. Да ни извини за сравнението.

В шоубизнеса не си ли идентичен, нямаш шанс, философства и Галена в интервю за списание. А колегите я четкат с определението, че за мнозина била моден и музикален диктатор. Това че имаш финансовата възможност да купуваш скъпи тоалети не те прави равноправен на Версаче, Лагерфелд или дори на Виктория Бекъм. А как ви звучи музикален диктатор в България? Но до това води раздаването на статуетки всяка година в шоубизнеса. Издигат те до едни такива върхове, че наистина си представяш Студентски град като Лас Вегас. А колкото до идентичността - и преди сме признавали, че Галена си остава ненадмината. Ох, баня, ох, кеф...

За Галена е важно да имаш индивидуалност

Като заговорихме за мода едно от големите събития у нас определено е гостуването на Филип Плейн. Но и най-големият дизайнер може да бъде принизен до роден национал по футбол, особено ако Николета е наоколо. Въобще, има ли някаква възможност за комбинацията секс, известен и PR - там е и съпругата на Божинов. До колкото ни е известно, все още законна. Но пък преди няколко месеца гръмна "новината", че е заменила Маша в чаршафите на Григор. С нейното мълчаливо съгласие, а може би и помощ, тази пикантерия обикаляше родните шоу среди и повторена 1000 пъти взе да става реалност. Докато от щаба на тенисиста не възроптаха и заплашиха директно със съд. Е, сега Григор е заменен с Филип Плейн. Да, Николета е новото гадже на прочутия германец. Не вярвате? И аз не вярвам, че Филип ще се занимава с опровержения. Дотогава - Николета е неговата избраница и
точка!

Николета пусна загадъчна снимка, с която намекна, че е не е била сама в спалнята. Филип Плейн?

"Това, което искам да ми се случи в личен план, е да даря живот", заяви наскоро Мария Илиева. И според булевардните издания вече е намерила кандидат за съкровеното си желание - младокът Наско Колев. За двамата се шушука още, когато леля му Мария (разликата между двамата е 20-ина години) му раздаваше оценки в X Factor. Когато има любов е редно да гласуваме с "Да". И двамата продължавате в следващия кръг на шоуто!
Това ли е новата двойка - Атанас Колев и Мария Илиева?

Любовната тематика е водеща през тази седмица и затова продължаваме с това велико чувство в семейство Гущерови. Със скорост от 50 мегабита в секунда се разпространи новината, че при фолкпевицата Мария и съпругът й Християн скърца не кревата им, а отношенията. Редица онлайн медии ни информираха, че няма особена разлика между Мария и лопатара, поне в рогата. Изненадващо и за нас, но така твърдят "злите езици", Гущеров изневерил на половинката си. Както може да се досетите, до таблоида "Уикенд" е стигнала цялата истина. Няма да ви я спестим, защото сюжетът задминава и този в култовия сериал "Малката булка". Бодигард се изпуснал, че Християн бил на бизнес среща, но пък Мария знаела целия му календар. И усъмнена в думите на телохранителя отишла да провери как върви срещата. На място установила, че бизнес партньор на нейния съпруг се оказала полугола девойка. И тук вече цитираме: "Мария не можела да повярва на очите си и въпреки, че е по-гръмогласна и от кречетало, си глътнала граматиката от шока".

Измамената съпруга вече готвела документите за развод, когато едрогабаритният неверник паднал на колене и три седмици се молел за прошка и семейството да остане цяло. И нямаше да е толкова съмнително ако не бе финала - Мария се съгласила срещу обещанието за нова кола в гаража и свобода в кариерата. Между другото имаше период в нейната кариера, пак под крилото на сегашния си съпруг, когато искаше хонорар за една вечер над 10 000 лв. Ами и Обама да ти върне свободата с такъв хонорар ще се чувстваш като затворник. Просто няма кой да го извади.

При Мария и Християн Гущеров скърцало, ама не леглото

Завършваме с най-печелещата певица в света - Тейлър Суифт. На атрактивната блондинка толкова й "върза", че със ставането сутрин банковата й сметка нараства с милион долара. Но парите нямат никакво значение ако попаднеш на палав радиоводещ. Тя ще се съди с Дейвид Мюлер, който я нападна, че е загубил работата си заради нея и нейните обвинения. Тя пък контрира с обвинение, че Мюлер мушнал ръка под полата й преди концерт през 2013 година и "трябвало да излезе да пее пред 13 000 души в шок от преживяното". Така е в САЩ, съдят се за всичко. У нас аналогични случаи със сигурност се подминават. Иначе представяте ли си колко шокирани певици бихме имали? Но те нито пеят пред 13 000, нито започват деня с милион долара.
Тейлър Суифт е имала своите тежки моменти на сцената

Завършваме с очакването, че и на нашата врата ще звъннат с въпроса "Лакомство или пакост?", за да направят вечерта ни малко по-цветна. За тези, които обичат игри като "Стани богат" пък утре могат да отговорят на въпроса за 100 000 лева "Посочете един съвременен български будител?". Ако не успеят - другата седмица отново с будителите в родния шоубизнес...

Александър Попов, Dnes.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар