Зима

Зима
Пролет

7 октомври 2015 г.

Не е късно за ГЕРБ-кретенски пиар

Остава само Иван Портних и авера му Александър Арамов, да излязат с Инициатива „Не на дрогата! Кокаина е вреден за здравето!“

ГЕРБ – кандидатът за кмет на Варна Иван Портних, след като припадна дехидратиран пред паметника на Васил Левски и отказа да отиде в болница, си турнал на стената във Фейсбук образа на… Левски с думите: „Дела трябват, а не думи. Васил Левски“. 

Точно под „Васил Левски“ изумително лъщи портрета на Иван Портних, който надписа светлинно и кораб с мегаломанското „IVAN PORTNIH“.

Т.нар. „пиари“ на Портних, ако не са купени от „вражеска страна“, значи са пълни кретени. Да правиш алюзия с не кого да е, а с Левски, и то на лице, което припада – всички знаем от какво!!! – пред паметника на Левски, си е чисто безумие.
 

След като „тъста“ на ГЕРБ – Портних по най-дърварския начин прати посредник към АФЕРА И БГСнайпер, за да хленчи за „отсрочка“ „за алкохола, коката и к….е“, днес ГЕРБ – кандидатът Портних го засилиха да дарява кръв. 

Е, няма такива елементарници!
 

Портних, който изобщо не се е сетил досега да се прави на „дарител“, точно в разгара на изборите, реши да се пъчи като „кръводарител“. 

Изтъркан пиниз, дето го ползваха и ползват де що има лицемерни „политици“.
 

Не е късно обаче! Сега остава само ГЕРБ - Иван Портних и авера му – вторият в листата на съпортната партийка Отечество – Александър Арамов, да излязат с Инициатива „Не на дрогата! Кокаина е вреден за здравето!“. 

Да пуснат флайери от небето над Аспарухово, да разсипят прах за пране в знак на „чистосърдечната“ си ненавист към кокаина и да се представят пред младите като енергични, недехидратирани, „борци срещу „белото“.
 

На всичко сме се нагледали. И тая наглост ще отмине. Портних „смело“ крачи по пътя на Кирил Йорданов.
Иван Портних

Afera.bg

1 коментар:

  1. Това може да е излязло само от клюкарския сайт на Томова, няма от къде другаде!

    ОтговорИзтриване