Зима

Зима
Пролет

20 ноември 2015 г.

Жената, която не трябва да изпускате!

Има някои определени качества, които в комбинация биха ви дали образа на една наистина идеална дама...

Както много жени се питат: „Какъв е идеалният мъж?“, така и много господа си задават въпроса: „Каква би била идеалната жена?“.

Истината е, че всичко е много индивидуално и идеалната половинка за един в никакъв случай не е такава за друг.

И все пак – има някои определени качества, които в комбинация биха ви дали образа на една наистина идеална дама.

Жена, която ако имате до себе си, в никакъв случай не трябва да позволявате да си тръгне от вас. Защото в противен случай само вие ще загубите.

Ето и кои са качествата, които притежава специалната Жена:

Тя е умна

Казват, че зад всеки велик мъж стои една още по-велика жена и това е напълно вярно. Ако имате интелигентна жена до себе си, това ще ви помогне да развиете още повече и своя собствен интелект.

Тя е красива

Във вашите очи – това е най-важното. Няма значение дали любимата ви може да покрие критериите за красавица или не – ако вие я виждате по този начин, само това има значение.

Тя е мила и грижовна

Добрите хора са мили хора. За жените е изключително важно да умеят да бъдат грижовни, макар че от мъжа се очаква същото, но в по-различни аспекти на връзката. Все пак на дамите е заложено да бъдат майки, което означава, че трябва да развиват своята грижовност.

Тя ви обича

Какво по-хубаво от това да имате споделена любов – това е истински дар от Вселената!

Тя е готова да прави компромиси

Само по този начин вашите отношения могат да оцелеят – когато не само вие, но и половинката ви е склонна на компромиси. По този начин двамата заедно се изправяте пред общите проблеми и намирате най-точното решение.

Тя е силна, но женствена

Силната жена е равностоен партньор, от когото всеки представител на силния пол се нуждае. Тя обаче не желае да влиза в ролята на мъж, защото е женствена и харесва определената ѝ роля от съдбата. Всъщност силата и женствеността не са две противоположни качества, а и двете допълват образа на идеалната жена.

Тя е страстна

А живот, изпълнен със страст, си заслужава да се живее във всеки един момент. Ако я няма страстта, вашата връзка няма да бъде толкова завладяваща и магична, а жената до вас толкова специална.



Tialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар